SPORTURI  »  TENIS  »  DEZBATERE

Marele Boris Becker aduce în discuţie un subiect delicat: "Ce se va întîmpla atunci?! Este imposibil"

Articol de GSP - Publicat luni, 03 august 2015 20:29

Tenisul este într-un progres continuu, iar rivalităţile dintre Federer, Nadal, Djokovici şi Murray au ajutat extrem de mult acest sport.

"Sportul alb" a crescut tot mai mult în popularitate odată cu rivalitatea imensă dintre Federer şi Nadal, apoi apărînd în celebrul top 4 Djokovici şi Murray.

Premiile s-au mărit, arenele s-au populat, marketingul a fost din ce în ce mai performant.

Ajunşi în 2015, totul pare să se schimbe, mai ales că marele Boris Becker a adus în discuţie chiar acest aspect, ce se va întîmpla după Federer şi Nadal.

Actualul antrenor al lui Djokovici este pesimist, explicînd într-o declaraţie pentru Sky Sports:  "Cred că tenisul masculin este într-o stare excelentă, am avut o creştere în popularitate în ultimii 10 ani şi numerele sînt absolut zguduitoare.

Dar este o întrebare care trebuie pusă: ce se întîmplă dacă Roger Federer se retrage şi Rafa Nadal nu se mai întoarce la acelaşi nivel? Este imposibil pentru tenis să se bazeze doar pe Novak Djokovici şi Andy Murray".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
blondistador
blondistador  •  03 August 2015, 21:49

S-a retras CTP de la gandul, daca avem noroc, intra in circuitul ATP si salveaza sportul alb... Doamne ajuta!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează