SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Maria Şarapova contestată la Wimbledon: "Este lipsită de fair-play"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iulie 2015 16:19

Coco Vandeweghe, adversara din sferturile de la Wimbledon a Mariei Şarapova, a acuzat-o pe rusoaică, după meciul pierdut în trei seturi, scor 6-3, 6-7, 2-6.

"În timp ce eu mă pregăteam să servesc am văzut-o cum se mişca şi mă deranja. Nu cred că este fair-play din partea ei. Am încercat să fiu cît corectă am putut. 

Cînd am văzut că nu se opreşte m-am adresat arbitrului şi i-am spus să discute cu ea. Am zis că dacă îi este frică, vorbesc eu cu Şarapova ", a spus  Coco Vandeweghe potrivit ESPN.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (9)
minu_nat
minu_nat  •  09 Iulie 2015, 10:18

Nu e nici un secret că Sharapova este de departe cea mai nesportivă din circuitul WTA,iar pt. ea ca şi pt. Serena regulile nu sunt aceleaşi.Ţipetele asurzitoare sunt o metodă de a incomoda şi a deranja adversarul,pauza mai mare de 20 de sec. între punctele disputate,privirile ostentative pe care le aruncă adversarei înainte de servi,”scăparea” mingei în repetate rînduri atunci cînd serveşte etc. N-a primit nici o atenţionare pănă acum pt. depăşirea acestui timp,în schimb,Monica Niculescu a fost atenţionată la fiecare meci disputat în acest turneu pt. treaba asta!

merace
merace  •  08 Iulie 2015, 23:07
Postat de kurisuchian pe 08 Iulie 2015, 19:56

Parcă se scria despre Sharapova!

poza e despre GSP: imaginea disperarii in fata propriei neputinte de a oferi stiri sportive obiective si oneste, doar resturi din siturile altora... :D

merace
merace  •  08 Iulie 2015, 22:58

Asa produce GSP stirile: se copiaza o fraza din alte situri, se adauga cateva vorbe in plus, si se fata un nou articol de presa! :D hahaha

Vezi toate comentariile (9)
Comentează