SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA INDIAN WELLS

Maria Sarapova va reveni pe teren dupa o pauza de 7 luni

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 martie 2009 00:00

Tenismena Maria Sarapova, care n-a mai jucat din luna august a anului trecut din cauza unei accidentari la umarul drept, va reveni pe teren saptâmâna viitoare în proba de dublu a turneului de la Indian Wells.

Din luna august, Sarapova a ratat turneele de Mare Slem US Open si Australian Open, Jocurile Olimpice de la Beijing si a cazut în clasamentul mondial pâna pe locul 23. Problema sa la umar este mai veche, iar în 2008 nu a disputat decât 9 turnee. Revenirea sa trebuia sa se produca mai repede, fie la turneul de la Dubai, fie la cel de la Paris, dar fostul lider al ierarhiei mondiale si-a amânat-o de fiecare data.

"Procesul de vindecare al accidentarii necesita timp si nu ai voie sa fortezi foarte mult. Am luat lucrurile pas cu pas si ma bucur ca acum pot reveni pe teren", a declarat rusoaica în vârsta de 21 de ani, pe site-ul sau oficial, precizând ca perechea sa la turneul de la Indian Wells va fi compatrioata Elena Vesnina, care va juca primul turneu de dublu dupa o pauza de patru ani.
 

Sursa: NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  08 Martie 2009, 16:14

Revine ingerul blond?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează