SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Mats Wilander a căzut şi şi-a perforat un rinichi

Wilander nu va mai fi o veme pe Eurosport
Wilander nu va mai fi o veme pe Eurosport

Articol de GSP - Publicat marti, 17 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 17 ianuarie 2012 12:43

Prezent la Melbourne cu ocazia Australian Open, Mats Wilander a trebuit să-şi suspende orice activitate. Motivul: fostul tenismen suedez, numărul 1 mondial în 1988, a ajuns la spital după ce a căzut duminică în apartamentul său. În urma loviturii s-a ales cu un rinichi perforat, ceea ce a produs o hemoragie internă care a putut fi oprită abia marţi dimineaţa.

Obligat să stea internat o perioadă nedeterminată pentru a fi ţinut continuu sub observaţie, Wilander (47 de ani) nu va mai putea apărea la Eurosport. La acest post avea rolul de consultant în emisiunea ce-i purta numele ”Game, set and Mats”, sugerată de expresia ”game, set and match”.

Wilander s-a retras din activitate în 1996. În carieră a cîştigat 33 de titluri, între care 7 de Mare Şlem: 3 Australian Open, 3 Roland Garros şi un US Open. Pe lîngă apariţiile la Eurosport el mai are o rubrică permanantă în ”L'Equipe”.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
nutifanroger
nutifanroger  •  17 Ianuarie 2012, 14:41

poate l-au ajuns blestemele, ar trebui sa se mai gandeasca inainte sa vorbeasca urat despre cineva si apoi sa il cheme in emisiune si sa se dea cu binisorul pe langa el. parca ii vad pe politicienii nostri

Vezi toate comentariile (1)
Comentează