SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

Meciul care consumă » Șarapova a avut nevoie de aproape trei ore pentru a o învinge pe Radwanska

Maria Șarapova a cîștigat o singură dată Turneul Campioanelor, în 2004 // Foto: Reters
Maria Șarapova a cîștigat o singură dată Turneul Campioanelor, în 2004 // Foto: Reters

Articol de , - Publicat luni, 26 octombrie 2015 00:00

Maria Șarapova a spus la conferința de presă că partidele de acest gen îi scurtează viață cu cîțiva ani. Ea s-a impus cu 4-6, 6-3, 6-4, dar avea degetele de la picioare înțepenite de la atîta efort.

Al doilea meci al zilei de ieri de la Singapore a fost un spectacol pasionant. Agnieszka Radwanska și Maria Șarapova s-au luptat aproape trei ore pentru victorie. Cea care s-a impus a fost rusoaica, pentru care acest succes a însemnat mult.

De la Wimbledon încoace ea a jucat un singur meci din cauza problemelor de  la accidentări. Zilele pierdute le-a resimțit încă de la începutul meciului. "La primele mingi de break, acolo s-a simțit cel mai mult că nu am mai jucat de multă vreme, dar pînă la urmă piesele s-au așezat în puzzle", a spus Maria.

Ea a descris foarte plastic meciul cu poloneza Radwanska. "A fost o partidă foarte fizică. Au fost multe schimburi lungi de mingi, am alergat mult. Mă simt bine, dar am degetele de la picioare înțepenite. Meciuri de genul acesta îți fură cîțiva ani din viață. Dumnezeu știe ce se întîmplă cu părul meu. Cred că am pierdut jumătate din el, nici nu vreau să-mi desfac coada pentru că e un dezastru complet", a spus Șarapova.

Motivată cu citate din Coelho

Maria Șarapova a fost în bună dispoziție la conferința de presă de după meciul cu Radwanska. Ea a povestit un moment amuzant din timpul meciului, atunci cînd antrenorul său, Sven Groeneveld, a coborît în teren.

"Sven a fost în vervă. Mi-a servit chiar și un citat din Paulo Coelho sau ceva de genul. Termină cu frustrarea și scoate din tine determinarea! Îmi ziceam, OK, amice, ia-o mai ușor. De obicei nu rîd în astfel de momente, dar a fost un moment în care mă gîndeam", a spus rusoaica.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
920930717928342
Daniel Duhalm  •  26 Octombrie 2015, 23:28

Halep nu e Radwanka...poloneza s-a batut singura in conditiile in care avea toate atu-urile sa castige meciul....pai Simo o bate pe poloneza sculata la 2 noaptea direct din pat....si in plus e singura jucatoare pe care inca nu a batut-o...si asta o face si mai indarjita....totul depinde de modul in care domina psihic partida ...daca se enerveaza ...e rau...trebuie sa fie calma si sa nu intre in jocul Mashei....in rest trebuie arsa la fiecare greseala...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează