SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Moment dizgrațios la Wimbledon » Un jucător este acuzat că a urinat pe teren în timpul unei pauze!

Cuevas, stânga, alături de Granollers // FOTO: Guliver/GettyImages
Cuevas, stânga, alături de Granollers // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iulie 2016 11:04

Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam, al anului nu este lipsit de scandaluri.

Meciul de dublu, disputat luni noapte, dintre perechiile Jonathan Marray/ Adil Shamasdin - Pablo Cuevas/ Marcel Granollers a provocat un scandal dintr-un motiv incredibil.

În setul 5, la scorul de 9-8, Pablo Cuevas a cerut o pauză pentru a merge la baie, dar a fost refuzat, pentru că a depășit numărul de pauze permise. Conform regulilor de dublu, un jucător are voie la maximum două pauze pentru a merge la baie.

Ulterior, un spectator l-a acuzat pe Cuevas că a urinat chiar pe teren, într-un recipient, sub prosop.

Cuevas a primit un avertisment pentru comportament nesportiv, dar oficialii de la Wimbledon au negat spusele martorului.

 "Știu că a primit un avertisment pentru comportament nesportiv. Cred că avut legătură cu un recipient. Chiar nu știu. Cred că era legat și de o pauză pentru a merge la baie. Nu sunt sigur", a declarat Shamasdin, potrivit The Guardian.

"Cred că ar trebui o pauză în plus dacă meciul are cinci seturi. Cred că Granollers trebuia lăsat să se ducă la Baie" Jonathan Marray

Jonathan Marray și Adil Shamasdin au câștigat meciul, scor 6-3, 4-6, 6-4, 3-6, 14-12.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
mplttev
mplttev  •  06 Iulie 2016, 07:33

Probabil că sticla cu semnătură a fost aruncată publicului ca amintire.

mplttev
mplttev  •  06 Iulie 2016, 07:32

Ori a avut un PET cu gât larg ori are scula mică, altfel nu înțeleg cum a reușit. Cred că arbitrul a auzit un sunet ciudat și i-a citit un zâmbet larg de satisfacție pe față, așa l-a ghicit. Iar dacă nu recunoștea putea să-l pună să bea din ea. Ca la aeroport.

robotzel
robotzel  •  05 Iulie 2016, 17:01
Postat de catalynn pe 05 Iulie 2016, 08:59

Meci maraton, dacă trebuia omul sa se ducă la baie trebuia lăsat, nu e nimic nesportiv in asta. Nu toți se dopează cu meldonium, sau ce o mai fi acum in voga, in pauza de baie ca Sarapova ...

nu exista asa ceva. maraton sau nu este neimportant. ia spune tu cat a durat meciul? la maraton de cate ori se opresc atletii sa mearga la toaleta? NICIODATA pentru ca ar pierde orice legatura cu plutonul. pana la urma regula este valabila pentru toti sportivii nu doar pentru el. daca ceilalti 3 jucatori nu au avut probleme care este problema cu el? in mintea ta poate sa ceara de 100 de ori si este totul ok. nu? o sa spui ca nici 100 nu este ok. sunt doar curios la ce numar tragi linia si spui ca este ok. daca sa spunem gasim un nou numar si se gaseste unul care vrea mai mult o sa spui ca trebuia si el lasat si incepem iar sa cautam o limita.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close