SPORTURI  »  TENIS  »  ROMÂNIA - ELVEȚIA, FED CUP, 21-22 APRILIE, DIGI, GSP.RO

Moment nemaivăzut la meciul România - Elveția din Fed Cup » Show grandios la care toți fanii sunt rugați să participe: "E premieră mondială"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 aprilie 2018 20:17

Confruntarea din week-end dintre România și Elveția din Fed Cup va beneficia de un moment nemaivăzut pănă acum la noi în țară. Organizatorii au anunțat afișarea unei coregrafii la prima partidă de sâmbătă. 

"Primăria Municipiului Cluj-Napoca și Federația Română de Tenis pregătesc o coregrafie unicat pentru meciul de Fed Cup, România – Elveția, și este nevoie de sprijinul tuturor spectatorilor care au bilete pentru ziua de sâmbătă.

Astfel, toți cei care au bilete la meciurile de sâmbătă, 21 aprilie, sunt rugați să fie prezenți în sală și așezați pe locurile lor cel mai târziu la ora 12.15. Este nevoie de implicarea tuturor pentru reușita acestui moment special, o premieră mondială la un meci de tenis. Detalii suplimentare vor exista pe fiecare scaun care face parte din momentul de coregrafie", se arată în comunicatul emis de Federația Română de Tenis. 

România va fi reprezentată în confruntarea cu Elveția de  Simona Halep (1 WTA), Sorana Cîrstea (34 WTA), Irina Begu (38 WTA) și Mihaela Buzărnescu (40 WTA).

  • Duelul dintre România și Elveția va avea loc între 21 și 22 aprilie în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pe zgură. Meciurile vor putea fi urmărite în format liveTEXT pe GSP.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
488248524671050
Vladimir Cinezan  •  19 Aprilie 2018, 06:54

Frumoasă fotografia cu echipa de FED Cup a României, cu fete care s-au schimbat mult în bine, chiar într-atât încât nu mai recunosc dintre cele două sportive din stânga care este Halep şi care Buzărnescu. Să fie vina fotografului ?!

timm
timm  •  19 Aprilie 2018, 01:37

Cand sunt meciuri importante pentru Romania, Simona Halep nu lipseste. Bravo Simona, meciul incepe de la 2-0 pentru noi. Ne mai trebuie un punct.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează