SPORTURI  »  TENIS  »  WTA HOBART

Monica Niculescu e fantastică! » E aproape de un nou turneu WTA!

foto: wtatour.com
foto: wtatour.com

Articol de GSP - Publicat joi, 09 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 09 ianuarie 2014 15:02

Perechea Monica Niculescu/Klara Zakopalova (România/Cehia) s-a calificat, joi, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Hobart (Australia), dotat cu premii în valoaren totală de 250.000 de dolari.

Niculescu şi Zakopalova au învins, în sferturile de finală, cu scorul de 6-2, 4-6, 10-5, cuplul japonez Shuko Aoyama/Miki Miyamura.

În maxi-tie-break, Monica a fost incredibilă! A avut 6 mingi cîştigătoare din 10 ale echipei!

În semifinale, Monica Niculescu şi Klara Zakopalova vor întîlni perechea Yung-Jan Chan/Janette Husarova, cap de serie numărul 4.

În schimb, la simplu, Monica a pierdut tot astăzi împotriva jucătoarei spaniole Cabeza Candela.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
tomagh
tomagh  •  09 Ianuarie 2014, 20:45

Să-i dorim succes la dublu, din păcate la simplu are puține șanse, așa cum bine remarca cineva, din cauza slice-ului frână pe forhand și a serviciului. Serviciul, boala generală a româncelor.

masim
masim  •  09 Ianuarie 2014, 18:43

Monica a facut-o lata la simplu pe langa faptul ca in general serva ei reprezinta o binecuvantare pentru adversare in meciul a mai venit la fileu in cele mai inoportune momente si parca i-a lipsit ambitia de a se agata de fiecare minge de parca nu avea chef sa castige prin lupta ci numai asa daca e sa fie !!!!!!!!!!!!! poate nu e prea nimerit sa mearga in paralel si cu dublu ca nu cred ca face fata fizic la lucrul asta oricum la semifinala asta putea ajunge usor daca se concentra ceva mai mult; pacat

ataraxia
ataraxia  •  09 Ianuarie 2014, 18:15

fantastic de proasta, poate.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează