SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Monica Niculescu, eliminată în "optimile" turneului de la Antwerp de marea absentă a Spaniei la Fed Cup

Articol de GSP - Publicat joi, 12 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 12 februarie 2015 18:11

Monica Niculescu, locul 57 WTA, a fost eliminată în optimile turneului de la Antwerp, după ce a pierdut în faţa spanioloaicei Carla Suarez Navarro, locul 17 WTA, scor 6-4, 0-6, 2-6.

Monica Niculescu a început foarte bine primul set şi a făcut două break-uri şi a condus cu 3-0. dar Suarez Navarro a egalat situaţia. La scorul de 4-4, românca a cîştigat iar pe serviciul adversarei şi a cîştigat cu 6-4 primul set, după o oră de joc.

Suarez Navarro a început în forţă al doilea set şi a făcut două break-uri pe serviciul româncei şi a cîştigat cu 6-0, după jumătate de oră.

În setul decisiv, Niculescu a cedat din nou presiunii puse de Suarez Navarro şi spanioloaica a condus cu 5-1. Suarez Navarro a servit pentru meci, dar Niculescu a reuşit break-ul şi a mai rămas în set. Iberica a făcut imediat re-break şi a cîştigat jocul.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
cocytyc
cocytyc  •  13 Februarie 2015, 10:32

Nu am vazut meciul ca nu stiu cine a transmis ,dar nui nici-o rusine sa pierzi cu Carla , success in continuare Moni ,I-ti tin pumnii.

mplttev
mplttev  •  13 Februarie 2015, 10:20
Postat de bogdzsch pe 13 Februarie 2015, 09:59

Monica are un stil de joc care nu va aduce niciodata performanta.Nu poti sa emiti pretenti facand slice-uri tot meciul.

Am văzut câteva lovituri de forhand netăiate, dar insuficient de exacte. Ar trebui să învețe lovitura asta. Are timp la 27 de ani. Cu ambiția și moralul stă ea mai rău.

bogdzsch
bogdzsch  •  13 Februarie 2015, 09:59

Monica are un stil de joc care nu va aduce niciodata performanta.Nu poti sa emiti pretenti facand slice-uri tot meciul.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează