SPORTURI  »  TENIS  »  BRD BUCHAREST OPEN

Monica Niculescu în ”sferturi” » Românca a trecut de Eliţa Kostova în două seturi

Articol de GSP - Publicat joi, 10 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 10 iulie 2014 02:12

La 21:30, Monica Niculescu semna autografe pe Terenul Central, după a doua victorie reuşită pe zgura bucureşteană. Aseară, ea învins-o pe Eliţa Kostova, numărul 244 mondial, cu 7-5, 7-5, într-un meci care a durat două ore şi 20 de minute.

Pe finalul actului secund, românca a salvat două mingi de set ale adversarei, reuşind să evite decisivul. Este primul sfert de finală în care se califică Niculescu după cinci luni, precedentul fiind la Florianopolis, pe hard.

Irina Begu, în schimb, a fost învinsă în primul mecu al zilei de pe Central de Kiki Bertens, venită din calificări, 6-0, 3-6, 6-2. Irina vine după ce a cîştigat un challenger la Contrexeville, în Franţa, şi a adus cu ea şi o accidentare la coapsa stîngă. "Dacă n-ar fi fost turneul în România, nici n-aş fi jucat", a spus ea.

"Mi-am dorit însă să apar în faţa publicului bucureştean". Ea urma să facă un RMN pentru a vedea natura exactă a accidentării. Şi Cristina Dinu a pierdut, 3-6, 2-6 cu Kristina Kucova, rămînînd însă cu prima victorie WTA din carieră.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ataraxia
ataraxia  •  11 Iulie 2014, 15:57

in viata mea nu am vazut o jucatoare cu un joc atat de urat. o mizerie de jucatoare, niculescu.

whiteredarad
whiteredarad  •  10 Iulie 2014, 16:54

Niculescu s-a cam chinuit un set,cu o jucatoare mult mai slab cotata.Exceptand-o pe Halep romancele la OPEN ROMANIA s-au comportat mult mai slab decit erau asteptarile.Ramanem cu sfertul Monicai (poate imbunatatit),cu buna prestatie a lui Mitu (care din pacate o copiaza mai mult pe Sorana decat pe Simona.,si cu dezamagiri :Begu.Olaru.Dulgheru a avut ghinion la sorti,iar Dinu mai are...pina departe.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close