SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP, SUSPENDATĂ 4 ANI

Patrick Mouratoglou s-a întâlnit cu Serena Williams în săptămâna verdictului primit de Simona Halep

Patrick Mouratoglou, antrenor al Serenei timp de un deceniu, între 2012 și 2022, a dezvăluit că după finalul turneului de la US Open s-a întâlnit cu mezina familiei Williams și a felicitat-o. +35   FOTO
Patrick Mouratoglou, antrenor al Serenei timp de un deceniu, între 2012 și 2022, a dezvăluit că după finalul turneului de la US Open s-a întâlnit cu mezina familiei Williams și a felicitat-o.

Articol de - Publicat sambata, 16 septembrie 2023 19:54 / Actualizat sambata, 16 septembrie 2023 21:44

Patrick Mouratoglou (53 de ani) a dezvăluit că s-a întâlnit cu Serena Williams (41 de ani) chiar în săptămâna publicării verdictului în cazul de dopaj al Simonei Halep (31 de ani).

Pe 22 august 2023, Serena și Ohanian au devenit părinți pentru a doua oară. Micuța Adira River a venit pe lume perfect sănătoasă. Cei doi mai au o un copil, pe Olympia, în vârstă de 6 ani.

Patrick Mouratoglou s-a întâlnit cu Serena Williams în săptămâna verdictului primit de Halep

Patrick Mouratoglou, antrenor al Serenei timp de un deceniu, între 2012 și 2022, a dezvăluit că după finalul turneului de la US Open s-a întâlnit cu mezina familiei Williams și a felicitat-o. Turneul de la New York s-a încheiat duminică, 10 septembrie. 

„Am văzut-o după turneul de la New York, am fost și ne-am întâlnit. Se simte grozav, este foarte fericită, firesc. Familia ei crește. A vrut să aibă al doilea copil, normal că se simte bine. 

Nu cred că ia în calcul să revină, dar tenisul este viața ei. Poate va reveni pe teren, măcar pentru a se bucura de fenomen”, a spus Patrick Mouratoglou într-un interviu acordat pentru CNN

Pe 12 septembrie, la câteva ore de la verdictul publicat în cazul de dopaj al Simonei Halep, Serena a postat un mesaj misterios cu trimitere directă la sportiva din România: „8 era un număr mai bun”.

Serena Williams, relația specială cu academia Mouratoglou

Motivarea suspendării primită de Simona Halep a fost publicată joi și apropie o mulțime de aspecte de înțelegerea publicului larg. Printre detaliile oferite s-au numărat și numele persoanelor care i-au recomandat dublei campioane de Grand Slam suplimentul de colagen posibil contaminat.

Este vorba despre Candice Gohier și Frederic Lefebvre. Cei doi specialiști ai academiei Mouratoglou s-au consultat cu Simona și cu Patrick, toți trei (Gohier, Lefevre și Mouratoglou) insistând că suplimentele sunt perfect în regulă.

Patrick Mouratoglou s-a întâlnit cu Serena Williams în săptămâna verdictului primit de Simona Halep
Frederic Lefebvre

Frederic Lefebvre este directorul departamentului de pregătire fizică de la Academia Mouratoglou. Din această calitate, specialistul francez a colaborat cu Serena Williams, în intervalul noiembrie 2015-2017, lucru pe care preparatorul și l-a trecut și pe linkedin. Relația dintre cei doi s-a terminat în ianuarie 2017, când jucătoare din Statele Unite a luat o pauză pentru nașterea primei fetițe, Olympia.

Patrick Mouratoglou, la superlativ despre Coco Gauff

Coco Gauff (19 ani, 3 WTA), campioana de la US Open, s-a pregătit în academia lui Patrick Mouratoglou în mai multe perioade. Antrenorul francez a avut doar cuvinte de laudă la adresa americancei:

„Cred că cel mai impresionant a fost modul în care a gestionat mental finala. Chiar dacă nu începuse bine și Aryna lovea puternic, a scos-o la capăt. Să întorci un astfel de meci e incredibil. 

Coco a venit în academia mea la 10 ani pentru a fi testată. A fost impresionantă. Făcem mereu teste fizice, meciuri, dar și un interviu față în față. Voiam să văd câtă încredere avea. La 10 ani mă privea în ochi, iar uu puneam întrebări complicate, voiam să înțeleg ce poate. De obicei toți copii spunea că vor să fie numărul 1 mondial, să câștige Grand Slam-uri. 

 Coco a făcut istorie de când era un copil. La 13 ani jumătate juca finala juniorilor, la 14 ani se impunea la Roland Garros. A avut atâtea rezultate mari încă din copilărie. Mereu a avut o presiune mare pe umeri. A învățat cum să o gestioneze. 

Cred că surorile Williams au inspirat mulți sportivi afro-americani. Ele au deschis o mare fereastră pentru oamenii de culoare în acest sport
- Patrick Mouratoglou

VIDEO. În direct la GSP Live, Ilie Năstase a comentat suspendarea Simonei Halep

Citește și alte știri despre Simona Halep: 

Fostul nutriționist al lui Hagi pune la îndoială argumentele Simonei Halep: „Pentru cei care cred că umblă câinii cu roxadustat în coadă prin fabricile de suplimente...”
HALEP SUSPENDATĂ
Fostul nutriționist al lui Hagi pune la îndoială argumentele Simonei Halep: „Pentru cei care cred că umblă câinii cu roxadustat în coadă prin fabricile de suplimente...”
Pompiliu Popescu, fostul medic al naționalei, despre „cazul Halep”: „Uitați-vă la musculatura Simonei și veți înțelege!”
halep, suspendată 4 ani!
Pompiliu Popescu, fostul medic al naționalei, despre „cazul Halep”: „Uitați-vă la musculatura Simonei și veți înțelege!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
steaua.libera
steaua.libera  •  17 Septembrie 2023, 10:15

Serena și Mouratoglou i-au făcut cheie Simonei

steaua.libera
steaua.libera  •  17 Septembrie 2023, 00:17

Serena și Mouratoglou i-au făcut manevră lui Halep. Să nu uităm că cineva din staff-ul lui Mouratoglou i-a prescris suplimentul “minune” Simonei. Serena speră că că va trece în contul ei Wimbledonul ăla câștigat net pe teren de Simona.

elgabri
elgabri  •  17 Septembrie 2023, 00:05
Postat de Constantin pe 16 Septembrie 2023, 23:38

Toți se dopează la acel nivel . Diferența este că nu îi prinde . Toți mari sportivi in acest moment ia cate ceva . Serena lua lucruri mult mai grave . Simona nu putea să fie atât de *** sa ia așa ceva, nu avea cum să faca așa ceva cu aceasta substanță . Este o substanță pe lista de 4 ani , chiar nu înțelegeți că nu avea cum să încerce să trișeze cu așa ceva ,era clar că iasă multe săptămâni din momentul in care a luat . Altceva poate ia dar nu asta ,chiar este ceva la mijloc acolo . Ceva pleacă de la această academie care lucra cu Serena când știa toată lumea că ia cu aprobarea ITIA !!!

Și marmota invelea ciocolata în staniol????????????

Vezi toate comentariile (20)
Comentează