SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MIAMI

Murray a cîştigat turneul de la Miami

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 aprilie 2009 00:00

Tenismenul scoţian Andy Murray a câştigat duminică turneul Masters de la Miami, după ce s-a impus în finală în faţa sârbului Novak Djokovic, scor 6-2, 7-5, informează site-ul oficial al competiţiei cu premii în valoare de 4.5 milioane de dolari.

Scoţianul a reuşit să se impună după ce Djokovic a condus cu 5-2 în actul secund şi a avut două mingi de set.

Andy Murray, numărul 4 mondial, l-a învins în semifinale pe argentinianul Juan Martin del Potro, cel care îl eliminase din turneu pe numărul 1 mondial, Rafael Nadal.

De partea cealaltă, sârbul Novak Djokovic, ocupantul locului 3 în clasamentul ATP, l-a învins în semifinale pe Roger Federer, scor 3-6, 6-2, 6-3.

Sursă: NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  08 Aprilie 2009, 17:16

cum sa coboare nole dupa 3 mai frate...a venit zgura si murray nu stie nimic pe suprafata asta...fortza nole

 •  05 Aprilie 2009, 23:53

sincer nu sunt un fan al scotianului insa este o victorie normala . djokovic este jucatorul care va cobori curand de pe 3 poate chiar iesi din primii 6 la sfarsitul anului, chiar daca acum pare imposibil avand mult prea multe puncte. a profitat de un culoar favorabil la acest turenu si a intalnit un federer de nerecunoscut

Vezi toate comentariile (2)
Comentează