SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Nadal, Djokovici, Murray şi Sampras l-au felicitat pe Roger Federer de ziua sa

Roger Federer a schimbat prefixul +3   FOTO
Roger Federer a schimbat prefixul

Articol de GSP - Publicat luni, 08 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 08 august 2011 12:35

Roger Federer împlineşte azi 30 de ani, Elveţienii nu aveau cum să rateze un astfel de moment. Astfel că pe coperta revistei "Schweizer Illustrierte" este cîştigătorul celor mai multe turnee de Mare Şlem.

În plus 30 de staruri i-au urat diverse lucruri de ziua sa. "La mulţi ani, Roger. Sper să putem celebra cît mai multe aniversări împreună în circuit". a spus Rafael Nadal. "Pe parcurusul anilor am devenit din ce în ce mai apropiat de Roger, şi nu i-am cunoscut doar latura de campion, ci şi caracterul său bun şi personalitatea caldă. Îi urez lui Roger cea mai frumoasă aniversare posibilă", a spus Pete Sampras. "La mulţi ani, Roger! Începem să îmbătrînim...", a remarcat Marco Chiudinelli, unul dintre conaţionalii elveţianului. Printre cei care i-au urat de bine lui Roger s-au numărat şi Michael Schumacher, Boris Becker, Anna Wintour, DJ Bobo, Novak Djokovici şi Andy Murray.

"Aniversările vin şi se duc, ele fac parte din viaţă. Sînt fericit că îmbărînesc. Prefer să am 30 de ani  decît 20. Pentru mine e minunat", a spus Roger. Din cei treizeci de ani de viaţă,  Federer are 13 de jucător preofesionist în care a jucat 967 de meciuri şi în care a adunat 63 de milioane de dolari, 67 de titluri dintre care 16 de Mare Şlem.

Elveţianul va juca în această săptămînă la Montreal, dar nu va evoluade ziua sa, el avînd tur liber în prima rundă a turneului ATP 1000.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
nutifanroger
nutifanroger  •  08 August 2011, 12:46

La multi ani, Roger Te iubim la fel ca atunci cand te-am vazut jucand prima data, la fel ca atunci cand ai castigat prima data, la fel ca atunci cand ai pierdut prima data Te iubim pe locul 1 in clasament, pe 10, pe 100 sau pe ce loc vei mai fi Nu conteaza! Esti pentru totdeauna numarul 1 in lume, in univers, in inimile si sufletele noastre Iti dorim tot binele din lume si, te rugam, lasa-ne sa ne mai bucuram de tine pe teren Am zis "te iubim" pentru ca sunt convinsa ca la personalitatea ta, nu au cum sa nu te iubeasca si fanii tai dar si cei ce nu sunt fanii tai La multi ani, Roger

Vezi toate comentariile (1)
Comentează