SPORTURI  »  TENIS  »  ATP CINCINNATI

Nadal, eliminat în sferturi la Cincinnati. Federer a rămas în lupta pentru titlu

nadal
nadal

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 august 2010 00:00

Rafael Nadal, numărul unu mondial, a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului de Masters de la Cincinnati, fiind învins de cipriotul Marcos Baghdatis.

 

Cu 18 aşi şi un joc ofensiv, Marcos Baghdatis a reuşit să obţină prima victorie în faţa ibericului, după şapte întîlniri în care s-a impus Nadal. Ocupantul poziţiei 20 în clasamentul ATP, a cîştigat cu 6-4, 4-6, 6-4, după aproape două ore şi jumătate de joc.

"La ultima minge de break, Nadal a făcut o dublă greşeală, pentru că, pe durata întregului meci am pus presiune pe el", a declarat Baghdatis.

Nici favoritul doi, Novak Djokovic, nu a avut mai mult noroc. Sîrbul a fost învins de Andy Roddick (cap de serie nouă), cu 6-4, 7-5, în timp ce Andy Murray (favorit patru) a pierdut în faţa lui Mardy Fish, cu 6-7, 6-1, 7-6.

Doar Roger Federer s-a calificat în semifinalele turneului de la Cincinnati. Elveţianul a trecut de rusul Nikolay Davydenko, din Rusia, cu 6-4, 7-5. Pentru un loc în finală, Federer va trebui să-l învingă pe Marcos Baghdatis, în timp ce Mardy Fish va juca împotriva lui Andy Roddick.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
pancone84
pancone84  •  21 August 2010, 17:41

a fost macel pt pariori cu iesirile lui nadal, djokovic si murray

Vezi toate comentariile (1)
Comentează