SPORTURI  »  TENIS  »  BIANCA ANDREESCU

Nadia Comăneci explică de ce românii o susțin pe Bianca Andreescu: „N-ați văzut că le-a vorbit în română?”

Bianca Andreescu // FOTO: Reuters
Bianca Andreescu // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 08 aprilie 2019 17:39

Nadia Comăneci a vorbit în presa din Canada despre Bianca Andreescu, 18 ani, locul 23 WTA, și despre faptul că românii o susțin, deși ea reprezintă Canada.

Nadia Comăneci a explicat că nu a ratat finala turneului Indian Wells, câștigată de Bianca Andreescu în fața lui Angelique Kerber, scor 6-4, 3-6, 6-4. „Nu mă mișc de aici. Trebuie să văd asta”, le-a spus Nadia celor din familia sa, potrivit The Star.

Nadia, care a făcut istorie în Montreal când a luat nota 10 la Jocurile Olimpice din 1976, a explicat și de ce românii au „adoptat-o” rapid pe Andreescu.

„Trebuie să fie ceva în apa din Canada. Este o anumită conexiune România - Canada. Ne simțim mândri, pentru că este una dintre noi. Uitați-vă la câți fani are din România! Acum le-a vorbit românilor în română. Ce vă spune asta? Sunt foarte fericită că a procedat așa”, a adăugat Nadia Comăneci.

„Noi, românii, susținem pe toată lumea care are nume românesc. Chiar dacă reprezintă altă țară. Avem nevoie de eroi. Avem nevoie de personalități. Avem nevoie de atleți pe care să îi admirăm. Nu avem prea mulți în acest moment”Luminița Paul, jurnalist Gazeta Sporturilor, citată de The Star

Citește și:

Bianca Andreescu: povestea noii senzații din tenis » Mama ei a încercat o afacere cu transporturi, dar a vândut tot după 2 ani + Micul secret pe care îl miroase din borcan :)

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
kordell
kordell  •  08 Aprilie 2019, 21:36
Postat de sadomarxist pe 08 Aprilie 2019, 18:55

frumos. nadia, ca intotdeauna, o mare campioana si un om care traieste la nivelul legendei.

Onoare muncii !

sadomarxist
sadomarxist  •  08 Aprilie 2019, 18:55

frumos. nadia, ca intotdeauna, o mare campioana si un om care traieste la nivelul legendei.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează