SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEU BRISBANE

VIDEO + FOTO Naomi Osaka revine în tenis la șase luni după ce-a născut » Înainte de turneul de la Brisbane a vizitat urșii koala

Articol de - Publicat vineri, 29 decembrie 2023 18:28 / Actualizat vineri, 29 decembrie 2023 20:13

Japoneza Naomi Osaka (26 de ani), fost numărul 1 mondial, va participa la turneul de la Brisbane, chiar înainte de a începe apărarea titlului de la Australian Open.

Va fi prima prezență pe teren la șase luni după ce a devenit mamă. Nașterea fetiței sale nu a fost una lipsită de complicații. „Cea mai mare durere din viața mea”, a mărturisit Osaka. În timpul sarcinii, japoneza a aflat că s-a infectat cu streptococ de grup B, o bacterie care poate duce la pneumonie, meningită și septicemie, punând în pericol viața copilului. Doctorii au mai întâmpinat un obstacol și la naștere, micuța Shai având cordonul ombilical în jurul gâtului. 

Să fiu mamă mi-a schimbat foarte mult viața. Cred că mi-a schimbat perspectiva asupra multor lucruri și cu siguranță nașterea a fost unul dintre cele mai dureroase lucruri prin care am trecut vreodată. Cu siguranță m-a făcut să simt că pot fizic. Vreau doar să-i arăt fetei mele că sunt capabilă de orice. Deci acesta este unul dintre scopurile mele principale și motivul principal pentru care m-am întors aici”, a spus Naomi.

Osaka, care își va marca revenirea la Brisbane International săptămâna viitoare, dar până atunci a urmărit de aproape urșii koala din sanctuarul Lone Pine din Brisbane.

Osaka înainte de turneul de la Brisbane: „Încerc doar să mă distrez”

Japoneza, câștigătoare a patru titluri de Grand Slam, a fost întrebată dacă poate câștiga turneul de la Brisbane, iar răspunsul a venit imediat.

+8 FOTO

Aceasta este o întrebare grea pentru că nu am jucat de mai mult de un an. Nu știu! Desigur, acesta este și primul turneu al anului, așa că... Cred că accept doar faptul că este primul meu turneu după foarte mult timp și încerc doar să mă distrez și cred că mă descurc bine la acelasi timp”, a mai precizat japoneza.

Citește și:

A stagnat, dar prinde lejer Top 10! Clasamentul în care Simona Halep e peste Swiatek, Svitolina și Ana Ivanovic
IERARHIE
A stagnat, dar prinde lejer Top 10! Clasamentul în care Simona Halep e peste Swiatek, Svitolina și Ana Ivanovic
Anunțul neașteptat al lui Rafael Nadal înainte de revenirea pe teren: „Nu mă pot gândi la asta”
REVENIRE
Anunțul neașteptat al lui Rafael Nadal înainte de revenirea pe teren: „Nu mă pot gândi la asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează