SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Năstase continuă cu acuzele și limbajul vulgar: "I-am zis că e curvă! Să mă bage la pușcărie! Nu am nevoie de rahatul ăsta"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 aprilie 2017 13:36

Ilie Năstase, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, a fost în centrul unui scandal sexist la meciul dintre România și Marea Britanie, din barajul pentru Grupa Mondială.

Fostul jucător de tenis a vorbit cu presa din Anglia despre incident și spune că nu regretă ce a făcut.

"Eu nu regret nimic din ce s-a intamplat. Dacă vor, pot să mă trimită la pușcărie. Nu mă interesează. Sunt invitat la Wimbledon în fiecare an. E un moment special pentru mine. Dar probabil că nu mă vor invita și anul asta. Dar nu mă interesează foarte tare.

Eu am încercat să îmi ajut jucătoarea. Konta a plecat de pe teren fără să ceară măcar permisiunea pentru asta. I-am zis că e curvă. Asta recunosc. Ea încerca să facă liniște în tribune.

Nu am nevoie de rahatul ăsta. Am 70 de ani. Nici măcăr nu primesc bani pentru funcția asta. Nu-mi pasă dacă mă amendează sau dacă nu mă mai lasa să stau pe scaunul de căpitan.

Să vă amintiți că am fost numărul 1 în lume. Nu e bine pentru tenis dacă îl dai afară pe un om care a fost numărul 1 mondial", a spus Năstase pentru Daily Mirror.

Citește și: O mare campioană face dezvăluiri incredibile despre Năstase: "Mă întreba mereu dacă sunt virgină! Eram un copil"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (72)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  25 Aprilie 2017, 01:07

I-o fi zis că e "***", pentru că încerca să trişeze, expresia clasică la americani dar prin traducere a ajuns "***"...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danut1971
danut1971  •  24 Aprilie 2017, 20:23

felicitari si respect nastase! rusine itf

catalynn
catalynn  •  24 Aprilie 2017, 19:22
Postat de brandremist pe 24 Aprilie 2017, 16:48

Când "duduia" Cîrstea s-a întrebat de ce a fost numit Năstase căpitan nejucător, v-ați zbârlit cu toții la ea că e o anonimă necioplită care nu respectă autoritatea lui Năstase. Când Halep vrea să joace acasă cum au făcut-o înainte și Tecău și Copil, e blamată în fel și chip că e o divă. Când Cătălina Ponor "îndrăznește" să se claseze pe locul 7 la JO e ridiculizată peste tot din cauza vârstei de parcă ar fi vina ei că nu mai vine nimic din urmă (idem Drăgulescu). Când Cristina Neagu & co. reușesc "doar" un loc 5 la europene sunt considerate niște labile psihice care nu-și pot depăși limitele, deși noi avem competiții la care nu NICI ne-am mai calificat de DECENII!! Niște români normali la cap încearcă să-și facă și ei meseria așa cum pot și sunt criticați și bârfiți la tot pasul fără ca "patriotismul" (sau chiar bunul-simț) să se trezească în careva. Dar acum, din senin, lumea decide să se solidarizeze cu derapajele lui Năstase, că e "de-al nostru" chipurile . Tare mi-e teamă că lumea nu ține cu el pt că e român, ci pt că acest comportament îi reprezintă.

Corect, un big LIKE! Si da, pe unii SIGUR, SIGUR, SIGUR ii reprezinta, anume pe fcsbisti, care ca si pe stapanul lor il sustin neconditionat pe acest nastase pt ca le iese si lor una de un leu, fiind singurul jeneral al Armatei Romane care sustine ca fcsb este Steaua .... Pt asta, si aici citez pe un al forumist: "ar *** si ***"!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (72)
Comentează
Close