SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Noaptea surprizelor la US Open! Înfrîngere șoc la New York pentru unul dintre marii favoriți

Articol de GSP - Publicat marti, 08 septembrie 2015 07:50

Andy Murray s-a recunoscut învins azi-noapte de sud-africanul Kevin Anderson după un meci de 4 seturi foarte echilibrat, scor 6-7, 3-6, 7-6, 6-7. E pentru prima oară în ultimii 5 ani, de la US Open 2010 încoace, cînd Murray iese mai devreme de sferturi dintr-un Grand Slam.

Considerat cu șanse importante să cîștige turneul, Murray a dezamăgit și nu a avut jocul consistent din competițiile premergătoare la US Open.

Primele semne rele le-a oferit chiar cu Mannarino în turul secund cînd a fost condus cu 2-0 la seturi, dar atunci s-a dovedit a fi mult mai puternic decît adversar. Nu la fel s-a întîmplat și de această dată în fața lui Kevin Anderson.

Sud-africanul s-a distanțat la 2-0 pe tabelă și nu a mai făcut aceleași greșeli ca în partida cu Djokovici de la Wimbledon. Și atunci a avut 2-0, dar sîrbul a revenit pentru ca apoi să cîștige și al treilea Wimbledon din carieră. În sferturi îl va întîlni pe Stanislas Wawrinka, care a trecut în patru seturi de Donald Young.

Pe lîngă înfrîngerea șoc a lui Murray, aseară a pierdut și Tomas Berdych. Și aceasta poate fi catalogată drept o surpriză ținînd cont de locurile din clasament. Numărul 6 mondial era favorit în fața lui Gasquet, locul 12 ATP, dar a pierdut la fel ca Murray, în 4 seturi, scor 6-2, 3-6, 4-6, 1-6.

Roger Federer este adversarul din sferturi, cel care a trecut de Isner în minimum de seturi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
blacksun_14
blacksun_14  •  08 Septembrie 2015, 14:39

Anderson merita cu prisosinta ceea ce i se intampla.Este un jucator care a progresat enorm si care are prima sansa cu un wawrinka mediocru pana acum in turneu.Este un tenisman care in 2008 la miami venea de nicaieri si ii dadea cu terenul in cap lui djokovic.Potential a fost tot timpul acolo

satyricon
satyricon  •  08 Septembrie 2015, 10:30

Din articol nu reiese clar cine il va intalni in sferturi pe marele Roger Federer, Gasquet sau Kevin Anderson? Intai se vorbeste de Kevin Anderson, apoi de meciul lui Tomas Berdych cu Gasquet ...

plischi
plischi  •  08 Septembrie 2015, 10:12

ii mai invata cititorii, ca doar de-aia comenteaza, nu?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează