SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR

Novak Djokovici a cîştigat Turneul Campionilor fără să mai joace în finala! Decizia luată de Roger Federer cu o oră înainte de meci

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 16 noiembrie 2014 20:23

Finala Turneului Campionilor de la Londra nu se va mai disputa după ce Roger Federer s-a retras, anunţînd decizia luată cu o oră înainte de startul meciului. 

Elveţianul a acuzat mari dureri la spate, iar după finala de dublu a intrat pe teren şi şi-a cerut scuze spectatorilor, recunoscînd că nu este apt din punct de vedere fizic pentru a juca finala.

Ajuns la 33 de ani, Federer a trecut greu în semifinale de conaţionalul său, la capătul unui meci de 2 ore şi 48 de minute, scor 4-6, 7-5, 7-6 (8-6).

Djokovici va juca un meci demonstrativ contra lui Andy Murray, iar apoi scoţianul va face pereche cu John McEnroe, într-un alt demonstrativ, de dublu, contra perechii Tim Henman/ Pat Cash.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
mooe_steaua
mooe_steaua  •  16 Noiembrie 2014, 22:51

regula tampita a atp-ului... in mod normal trebuia sa intre wawrinka in locul lui

pbogdan
pbogdan  •  16 Noiembrie 2014, 21:13
Postat de zecs93 pe 16 Noiembrie 2014, 21:03

iohannis e noul presedinte: 51 la suta iohannis, ponta 48 la suta, yeeeeeeeeeee am desfacut sampania !!!

O sa se fure la greu la noapte, nu fi asa de sigur

bvd_magheru
bvd_magheru  •  16 Noiembrie 2014, 21:11

Da. FELICITARI NOULUI SEF AL STATULUI ROMAN . KLAUS WERNER JOHANNIS . Mie imi e indiferent . Aia de la ANTENE au bel.it-o or. Acum sa trecem numai si numai la .sport . Roger Federer este cel mai mare tenisman din istoria sportului alb . A venit insa timpul sa se retraga . Corpul nu mai tine cu el .

Vezi toate comentariile (9)
Comentează