SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Nu ne mai temem de nimeni! » Cutremur la Roland Garros! Serena Williams a pierdut în turul II

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 mai 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 28 mai 2014 15:43

După ce ieri chinezoaica Na Li a fost învinsă în primul tur, astăzi a venit rîndul Serenei Williams, numărul 1 mondial, să iasă din competiţie. Americanca a pierdut în faţa lui Garbine Muguruza, scor 2-6, 2-6.

În aceste condiţii, Simona Halep ar putea să şi cîştige turneul de la Roland Garros! Jucătoarea română a declarat în repetate rînduri că nu o poate învinge pe Williams, iar acum are drum liber.

"Nu cred că o s-o înving vreodată pe Serena", a spus Halep şi la sfîrşitul săptămînii trecute într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

La pariuri, Simona Halep este a doua favorită la cîştigarea Roland Garros, doar Maria Şarapova fiind cotată mai bine.

Cine sînt principalele adversare ale Simonei spre cîştigarea RG? GSP.RO le-a analizat şi a dat verdictul

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (40)
zincat
zincat  •  28 Mai 2014, 21:53

Pe mine unul nu ma incalzeste cu nimic eliminarea monstrului din acest turneu. Ma intereseaza parcursul celor care reprezinta(inca)...tricolorul Romanesc. Hai Simona....Hai Sorana...Hai Niculescu daca mai merge...si tot asa pentru mai departe. Simona creste si va creste acest mic Goliath si presimt ca va scrie istorie pentru acest popor greu incercat datorita mafiei care se afla la conducere. Hai Romania....nu imi e rusine ca sint Roman...HAI ROMANIA::::::::::::

supersolo
supersolo  •  28 Mai 2014, 21:38

Lui Simi ai era frica sa joace cu S.Wiliams...iar zdreanta aia a batut-o ca nu a mai ramas nimik din ea in 3 seturi...adevarat...la ce bani sunt in joc la RG...nu cred ca se implica cineva sa tranteasca meciuri...numai daca ai da mai multi bani daca ar fi jucat finala ...altfel nu are sens...pentru ca daca esti prins cu asa ceva ...nu mai ai acces la Grand Slam toata viata ta ..si fara aceste turnee nu poti fi in primele 10 nici daca castigi tot anul la turneele mici...cine e prost sa faca asa ceva ???

joker26
joker26  •  28 Mai 2014, 19:55
Postat de stefansb pe 28 Mai 2014, 19:46

nu e nici o mafie. aia s-au retras. dar nu in timpul meciului, inainte. ca de-aia scrie anulat si nu retragere. fiind primul tur la dublu au fost inlocuiti. asa se intampla la toate turneele la care cineva se retrage in primul tur. aia de flashcore n-au aflat la timp si au scris adversarii initiali. cat despre suspiciunile de blat la adresa serenei...sunt de-a dreptul penibile. pai aia a castigat in jur de 100 milioane din tenis si publicitate. ce bani sa-i mai trebuiasca la pariuri. si oricum mai nimeni nu a jucat pe ea, ca avea o cota infima.

Frate, dacă tu mai crezi în himere e problema ta. Nu veni tu să-mi spui că nu se fac măgării la nivel înalt. Toata lumea știe treaba asta. Nu mai există demult fair-play nici pe teren, nici la casele de pariuri, nicăieri. Ok, dacă meciurile astea n-au fost blaturi, atunci finala UCL de anul ăsta ce mama dracu a mai fost?! Să conduci cu 1-0 pana în minutul 90 și vine Ramos și ți-o bagă-n poartă în minutul 90 + 3, ăla ce mai e?! Îmi pare rău pentru tine, dar ești cam naiv... Înseamnă că nu știi ce se întamplă cu adevărat în lumea sportivă. Crede-mă că dacă și tu ai fi tenismen și ai dori să pui pe un meci în care trebuie să învingi sau să iei bătaie cu siguranță ai face-o. Totul e o lăbă

Vezi toate comentariile (40)
Comentează