SPORTURI  »  TENIS  »  DELCARAŢII

O fostă cîştigătoare la Wimbledon vorbeşte despre Simona Halep: "Nimeni nu îşi va aminti de ea! Nu este ca Serena sau Şarapova"

foto: kimyeosa.moa.so 
Steffi Graf, stanga, si Jana Novotna, dreapta, au oferit multe meciuri spectaculoase
foto: kimyeosa.moa.so Steffi Graf, stanga, si Jana Novotna, dreapta, au oferit multe meciuri spectaculoase

Articol de GSP - Publicat joi, 19 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 19 martie 2015 15:14

Simona Halep, locul trei WTA, este una dintre cele mai în formă jucătoare din acest an, ajungînd în sferturi la toate turneele la care a participat.

Jana Novotna, fostă cîştigătoare a turneului de la Wimbledon în 1997, a vorbit despre Simona Halep.

"Halep va fi mereu o jucătoare bună, mereu constantă şi poate va cîştiga şi un Grand Slam, dar va fi una dintre jucătoarele de care nu îşi va aminti nimeni.

Nu o spun cu răutate. Este o jucătoare bună, solidă, curajoasă, dar nu este «wow». Sînt întotdeanua puţine jucătoare de care să-ţi aminteşti, deşi au fost multe sportive bune.

Trebuie să fii «wow» în toate felurile şi Serena Williams este în această caterogie, aşa cum este şi Maria Şarapova, chiar dacă nu a cîştigat atîtea turnee de Grand Slam

Oriunde apare, Şarapova este un succes. Ea poate face o şedinţă foto, poate merge pe tocuri înalte, poate poza într-o maşină, apoi se duce pe teren şi este foarte concentrată şi nu se uită niciodată înapoi.

Nici Eugenie Bouchard nu se încadrează în categoria cea mai înaltă, a jucătoarele de tenis care sînt «wow». A avut un an extraordinar, a apărut în reviste, i-au aranjat părul, dar ea nu se poate descurca", a declarat Jana Novotna pentru site-ul sport360.com


Citește și:

Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Nationala
Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Superliga
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Lung Jr. s-a despărțit de Poli Iași » Semnează cu o echipă de play-off din Superliga
Superliga
Lung Jr. s-a despărțit de Poli Iași » Semnează cu o echipă de play-off din Superliga

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (158)
bdgeorge
bdgeorge  •  20 Martie 2015, 23:35
Postat de catalynn pe 20 Martie 2015, 09:00

Numele îmi suna oarecum cunoscut, însă cert e ca dacă stătea lângă mine in tramvai habar nu as fi avut cine e, nici măcar ceva de genul "îmi pare cunoscuta de undeva, cred ca sta la scara vecina, sau era înaintea mea la coada la sifoane ..." Cea din poza de exemplu, aia cu nasu mare, as fi jurat ca e Graff, asta dacă nu cumva 'telijenții gsp s-or fi gândit ca o poza din spate e relevanta :-)

aia chiar este Steffi Graf (cu un singur F) cat despre Jana Novotna da ciudat inseaman ca nu te -ai prea uitat la tenis ..poate ca nu "iesea" in fata dar era o jucatoare extraordinara..oricum sa fii in Hall of Fame nu e la in demana oricui...

comunist
comunist  •  20 Martie 2015, 17:28

Ce stie Novotna despre tenis, lasa ca se pricep forumistii care ii umplu "frigiderul" de carne.

neludum
neludum  •  20 Martie 2015, 14:02
Postat de bdgeorge pe 20 Martie 2015, 00:32

O jucatoare de tenis care a facut cam 12 milioane din tenis in anii 90(cand premiile erau poate la 30% din ce se plateste azi)..care are peste 100 de turnee WTA castigate la simplu si la dublu..care a castigat la Wimbledon la simplu si inc 16 Grand Slam-uri la dublu si dublu mixt care a castigat Fed Cup si Hopman Cup a si sa nu uit care a fost NUMARUL 1 MONDIAL !!! si care din 2005 este in International Tennis Hall of Fame ..ce zici reprezinta ceva in tenisul mondial fata asta??? eu cred ca da chiar daca imi doresc sa nu aiba dreptate dar cred ca va avea in afara de Serena la ce are tenisul feminin acum nu exista o jucatoare care sa intre in Hall of Fame sau sa castige peste 100 de turnee

Are intr-adevar performante ,nu stiu cate ,dar eu care am prins-o jucand ,chiar nu prea imi mai aminteam de ea ,desi n-a jucat asa de mult ! Are dreptate ,ca nici de ea nu-si mai aduce aminte nimeni ,in schimb Halep e la inceputul carierei si vom vedea ! Desi GOOLAGONG,EVERT,NAVRATILOVA, Billie JEAN KING ,au jucat cu mult inainte si imi aduc aminte de ele imediat ,desi eram mic ! Asa ca ar putea sa taca ,sau i-a facut avansuri si a fost refuzata.................

Vezi toate comentariile (158)
Comentează