SPORTURI  »  TENIS  »  PROGRAM

O lună în Australia » Simona Halep și-a fixat programul pentru începutul anului 2016

Articol de - Publicat joi, 26 noiembrie 2015 00:00

Simona Halep începe 2016 la turneul de la Brisbane, unul care debutează pe 3 ianuarie și care are la start multe jucătoare de top. În săptămîna imediat următoare va merge la Sydney și apoi la Melbourne pentru Australian Open.

În timp ce Simona pune bazele la Poiana Brașov pentru sezonul care urmează, organizatorii turneelor din Australia se laudă cu prezența româncei la competițiile lor. Ieri, cei de la Brisbane au anunțat că Halep își va începe sezonul la acest turneu.

O schimbare față de anul trecut, cînd a ales China, respectiv Shenzhen, turneu pe care l-a și cîștigat. La Brisbane în 2016 au mai confirmat prezența Garbine Muguruza, Maria Șarapova, Angelique Kerber şi Victoria Azarenka. Un turneu Premier cotat foarte bine. Simona a mai participat o singură dată în trecut la Brisbane, în 2012.

De pe 11 ianuarie, Simona se va muta la Sydney, turneu tot de categorie Premier, iar de pe 18 ianuarie, la Melbourne, pentru că începe primul turneu de Mare Șlem al anului.

Un start foarte încărcat pentru Simona, care din 2013 nu a participat la două competiții înainte de Australian Open. Ea mai adoptase această strategie în 2011 și 2012. Anul  trecut a intenționat să facă același lucru, dar din cauza unei gastroenterite a trebuit să renunțe la Sydney.

Pînă la debutul sezonului mai sînt șase săptămîni și deocamdată Simona se pregătește la Poiana Brașov alături de Darren Cahill, Teo Cercel, Andrei Cristofor și Andrei Cociașu.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  26 Noiembrie 2015, 19:31

Nu stiu eu foarte multe despre pregatirea la munte,cu toate ca am facut si eu cateva cantonamente,cand era lupul catel,dar de regula,tot ce acumulezi acolo se "risipeste" dupa 4-5 saptamani de efort.Cred ca a inceput cu vreo 10 zile mai devreme decat trebuia acest program!Spre binele ei,sper sa ma insel eu....bafta Simona la AO.

1581870215401957
Andronic Popovici  •  26 Noiembrie 2015, 09:46

Ozonul de la Brasov si zapada ,poate contribuie decisiv la pregatirea fizica ,continuata cu atmosfera calda a Australiei .Vreau sa cred ca se urmareste atat pregatirea fizica cat si psihica a fetei noastre .Spor la munca si sa o faci cu placere nu ca o corvoada Simo.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close