SPORTURI  »  TENIS  »  JOCURILE OLIMPICE DE LA RIO

OFICIAL Simona Halep NU va participa la Olimpiadă

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 iulie 2016 21:47

Simona Halep a anunțat în această seară, pe pagina sa oficială de Facebook, că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Jucătoarea susține că decizia a fost luată pentru a-și proteja cariera și sănătatea în fața unei posibile infectări cu virusul Zika.

”După numeroase discuții cu medici și cu familia, am ajuns la concluzia că riscurile sunt prea mari pentru cariera mea sportivă și pentru sănătatea mea, mai ales ca femeie. Familia este mult prea importantă pentru mine, nu pot risca să nu îmi pot clădi una proprie, după încheierea carierei în tenis”, se arată în comunicat.

Halep a adăugat că speră ca COSR și românii să îi respecte decizia și le-a urat succes tuturor participanților, ”în special delegației noastre.”

Pe lângă Simona, un alt star al tenisului mondial a anunțat că nu va participa la Rio!

A procedat corect Simona Halep, renunțând la Olimpiadă?

DA
NU

Save

Save

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (103)
tihi
tihi  •  16 Iulie 2016, 09:17

Pentru Halep virusul Zika sint acele jucatoare care sint mai bune ca ea,si sint destule printre participantele la Rio...asa ocoloste elegant un rezultat rusinos...Helep nici nu ar fi realizat un succes la Rio,asa ca nu este o pierdere pentru noi...

1654235141528677
Alexandra Andra  •  18 Iulie 2016, 09:05

Exact ca un soldat,nu participa la razboi,ca poate moare si nu mai are sansa intemeierii unei familii.Dar a mancat banii statului pe timp de pace!!!! trebuie facute unele sacrificii indiferent de slujba pe care ai ales-o. Rusine,acestor caractere de toata jena. Am respectat-o enorm pe aceasta sportiva,dar ea se comporta mai josnic ca un mercenar! Nu pot sa-i respect decizia, este o decizie lasa.A stricat-o mult anturajul si sfaturile lui Tiriac! Probabil ca si zgarcitii parinti ai ei,intrucat a investit in ea de mica fara ajutorul statului,dar asta este o alta poveste. In concluzie:RUSINE, Simona! Ai pierdut multi fani,dar poate pe tine te intereseaza doar banii!

plischi
plischi  •  18 Iulie 2016, 07:46
Postat de romanderoman pe 17 Iulie 2016, 11:46

Atunci de ce Dolce si Digi se bat pentru transmiterea meciurilor Simonei ?

da' zica lu' piturka participa?!

Vezi toate comentariile (103)
Comentează