SPORTURI  »  TENIS  »  WTA RACE

Până la locul 1 WTA, Halep conduce într-un alt top important » Tocmai le-a depășit pe Pliskova și Svitolina

Articol de GSP - Publicat joi, 08 iunie 2017 21:57

Victoria din semifinalele de la Roland Garros în fața Karolinei Pliskova, scor 6-4, 3-6, 6-3, a urcat-o pe Simona Halep pe locul 2 WTA. Dacă se va impune în finala cu Jelena Ostapenko, atunci va fi noul lider WTA!

Până să urce pe locul 1 WTA, Simona a reușit să treacă pe primul loc în clasamentul WTA Race, ierarhia care stabilește cele 8 jucătoare calificate la Turneul Campioanelor de la Singapore, programat în octombrie. 

Cu 3490 de puncte, românca este prima, peste Karolina Pliskova, 3287 puncte și Elina Svitolina, 3275 puncte.

Înaintea meciului cu Pliskova, Simona Halep ocupa locul 5 în acest clasament, cu 2190 de puncte. Halep a jucat finala Turneului Campioanelor în 2014, dar a cedat clar în fața Serenei Williams, scor 3-6, 0-6.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  09 Iunie 2017, 00:20

De ce ba ma acuzati de acuzatii grave care nu sunt probate/dovedite cind aia a fost dovedit ca a fost asistata artificial de laboratorele kgb /gru ! nu o sa uit niciodata de finala cu mititica noastra care era in stare sa sara peste fileu si sa se intoarca inapoi in acelasi timp numai sa ii dea mingi imposibile de recuperat !! Pe bune nu sunt subiectiv chiar daca ma consider roman occidental .

bvd_magheru
bvd_magheru  •  08 Iunie 2017, 23:57

Astia nu ma lasa nici sa spun ca *** a fost stimulata atit fizic cit si psihic in finala cu a noastra acum 3 ani de zile !! Asta e adevarul si s-a dovedit deja . Restul sunt implanturi la nivel de tenis . Nimic natural .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  08 Iunie 2017, 23:56
Postat de bvd_magheru pe 08 Iunie 2017, 23:53

Apropo . Pentru mine finala de la R.G deja s-a disputat . Meciul cu rusoiaca care locuiets in Letonia de 4 generatii ma lasa rece !

Ar trebui sa fie o formaliate, insa asa probabil a crezut si polaca care sa nascut in Danemarca :-)))) Pana adversarul nu e deja la vestiar nu zicem insa hop! :-))))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează