SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

Patricia Țig, învinsă de Samantha Stosur în sferturile turneului de la Madrid » Australianca se va duela mâine cu Simona Halep

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 mai 2016 00:18

Patricia Țig, locul 134 WTA, a ratat calificarea în sferturile turneului de la Madrid. Românca a pierdut meciul cu australianca Samantha Stosur, locul 23 WTA, scor 6-3, 6-4.

Primul set a fost unul echilibrat, iar cele două jucătoare au mers cap la cap până la scorul de 4-3. Atunci, australianca a profitat de experiența mai mare și a făcut break, servind cu succes pentru câștigarea setului.

Al doilea set a avut o desfășurarea asemănătoare cu primul. Stosur a făcut un singur break, la scorul 3-3, decisiv pentru a-și mări decisiv avantajul. Țig a redus din diferență, dar la scorul de 5-4, australianca a servit și a câștigat setul și meciul.

Mâine, Stosur va juca în semifinale cu Simona Halep, care a trecut de Irina Begu, scor 6-3, 0-6, 6-1. Meciul va începe în jurul orei 21:00, ora României, și va fi în direct pe DolceSport și liveTEXT pe GSP.RO.

În cea de-a doua semifinală, Laura Chirico se va duela cu Dominika Cibulkova.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
plischi
plischi  •  06 Mai 2016, 06:50

deci TIG a ratat calificarea in sferturi, dar STOSUR s-a calificat in semifinale!! fir-as al mamei!!

nnapocarepublic
nnapocarepublic  •  06 Mai 2016, 06:36

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valyomanyd
valyomanyd  •  06 Mai 2016, 04:01
Postat de idi53 pe 06 Mai 2016, 00:42

Si cine e Simona in aceste momente in tenis!O fata care pierde frecvent cu marile jucatoare!De cate ori a batut-o pe Serena sau Sharapova?Sau cum s-a facut EFECTIV de rusine cu nemtoaica in FED Cup?Dar azi cand a luat 6-0 cu Irina ?ETC...

Pai si Serena a luat-o cu 6-0 de la Simona..Dar asta nu inseamna ca Simona e mai buna ca ea..Ca asa-i in tenis ! :))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează