SPORTURI  »  TENIS  »  TORONTO

Patrick Mouratoglou, mesaj senzațional pentru fanii Simonei Halep: „NU am văzut niciodată o țară care să-și susțină așa campioana”

Simona Halep s-a imbratisat cu Patrick Mouratoglou, dupa victoria la Toronto, foto: Imago
Simona Halep s-a imbratisat cu Patrick Mouratoglou, dupa victoria la Toronto, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 15 august 2022 11:06 / Actualizat luni, 15 august 2022 11:07

Francezul Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, a ținut să scrie pe Instagram un mesaj de susținere pentru campioana de la WTA Toronto. 

  • Simona Halep (30 de ani, 6 WTA) a câștigat turneul de la Toronto, după victoria din finala cu Betariz Haddad Maia (26 de ani, 16 WTA), scor 6-3, 2-6, 6-3.
  • Halep a cucerit al treilea titlu la Rogers Cup, denumirea competiției canadiene desfășurată succesiv la Montreal și Toronto. Cu cele 900 de puncte obținute pentru triumful din acest an, Simona face un salt impresionant în ierarhia WTA. Urcă de pe 15 până pe 6, cu un total de 3.255 de puncte.
Stupoare la conferința Simonei Halep: „Ai de gând să sărbătorești alături de fanii unguri?”. Cum a reacționat jucătoarea noastră
WTA TORONTO
Stupoare la conferința Simonei Halep: „Ai de gând să sărbătorești alături de fanii unguri?”. Cum a reacționat jucătoarea noastră

Patrick Mouratoglou despre victoria Simonei Halep: „Ne face să ne fie foame de mai mult”

„În primul rând, aș dori să le mulțumesc călduros fanilor români, care au fost incredibili în Toronto și au fost atât de importanți în sprijinul acordat Simonei în această săptămână victorioasă.

Nu am văzut niciodată o țară care să își susțină campioana cu atâta tărie, în toată lumea.

În al doilea rând, vreau să mulțumesc membrilor echipei noastre care o ajută pe Simona să performeze zilnic @arnaudrestifo @candice_go. 

În al treilea rând, vreau să o felicit pe Simona. Ai fost un concurent incredibil toată săptămâna și ai arătat încă o dată de ce ai o carieră atât de tenace. Încă o dată, este o onoare pentru mine să fiu alături de tine. Acesta este primul nostru titlu împreună și unul mare. Cu 18 din Top 20 la tragerea la sorți, asta înseamnă mult... și ne face să ne fie foame de mai mult.

Luni vei reveni în Top 10 din lume. O piatră de hotar”, a scris Patrick Mouratoglou. 

Simona Halep, după titlul cucerit la Toronto: „Am văzut multe steaguri ale României, atmosfera a fost fantastică”

„Sunt epuizată, a fost o bătălie teribilă astăzi. Beatriz, ai făcut o treabă bună toată săptămână. De fapt, tot anul a fost excelent pentru tine! Îți țin pumnii la US Open, sunt sigur că te vei descurca bine. Eu am câștigat de două ori la Montreal, dar aici, la Toronto, niciodată. Am văzut multe steaguri ale României, atmosfera a fost fantastică. 

Sincer, nu credeam că voi ridica acest trofeu. Patrick, îți mulțumesc că ești lângă mine! Ți se datorează! Nu m-aș fi gândit la asta lunile trecute, m-ai ajutat enorm. Sper să adunăm multe de acum înainte!”, a spus Simona Halep, la festivitatea de premiere.

Citește mai multe știri despre Simona Halep: 

CTP despre titlul cucerit de Simona Halep: „Genul ăsta de joc l-a avut în 2018” + Care sunt punctele forte și punctele slabe

Imagini memorabile! Simona Halep, asaltată de fani după titlul de la Toronto » Mouratoglou s-a băgat peste stewarzi: „Lăsați-i doar pe români, vă rog”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (9)
dandana
dandana  •  16 August 2022, 12:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dandana
dandana  •  16 August 2022, 11:59

Simona este campioana noastră și ea ne mai aduce zâmbete în tenis. Pe când alte sporturi ne dezamăgesc, mai sunt 2-3 oamenii care ne fac sa zâmbim și sa uitam de trecut. Deja m-am saturat sa vorbim de trecut când prezentul este dezastruos în sport. Ne va fi dor de ea și de performanțe după retragerea ei!

dandana
dandana  •  16 August 2022, 11:55
Postat de lulu pe 15 August 2022, 12:57

Penibilut,poate nu ai tu nimic și de acolo izbucnesc crizele tale de frustrare.Nu încerca să te identifici cu restul și sa-ti generalizezi ***. Mai treci pe la nenea doctorul că nu-i a bună!

Am învățat că toți care o blamează pe Halep sunt frustrați chiar pe viața lor. Nu are rost sa te ei cu ei în gură, noi avem campioana și românca care se mândrește cel mai mult ca este româncă. Asta m-a fascinat la ea, felul în care se mândrește de asta, pe când restul se duc sa spele babe la fund și dintr-o dată decid ca nu mai vor sa se întoarcă în România. Dacă a-și fi în conducerea României ași da o lege, care spune asta și se aduc dovezi să li se interzică accesul în România pe 10 ani. Când le este greu vin acasă și au pretenții la România, dar când le este bine România nici nu există. Fata asta a arătat că trebuie să-ți iubești tara și neamul oriunde te duci. Ca și acest băiat de o jignește pe halep, este plină lumea de ei, români care sunt în stare sa te înjunghie și sa te lase într-o balta de sânge. Oameni nebuni

Vezi toate comentariile (9)
Comentează