SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CINCINNATI

Patru românce se luptă pentru calificarea pe tabloul principal de la Cincinnati

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 august 2010 00:00

Simona Halep, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu şi Edina Gallovits se află pe tabloul calificărilor turneului de Masters de la Cincinnati (SUA), turneu dotat cu premii în valoare de 2.000.000 de dolari.

 

În primul tur, Simona Halep, favorită 15 (locul 95 WTA) a învins-o pe Liga Dekmeijere (Letonia), posesoara unui wild-card, cu 6-4, 6-1, după o oră şi cinci minute de joc. În următoarea fază a competiţiei, Simona Halep va juca împotriva cîştigătoarei meciului dintre Sorana Cîrstea (63 WTA), cap de serie 5 şi americanca Danielle Mills.

Monica Niculescu, a 20-a favorită a calificărilor, a acces în manşa secundă, după ce a învins-o pe columbianca Mariana Duque Marino (116 WTA), cu 6-2, 6-3, în timp ce Edina Gallovits, cap de serie 17, a pierdut în faţa Michaellei Krajicek (Olanda), cu 0-6, 5-7. Monica Niculescu o va avea adersară pe Jan-Yung Chan (75 WTA).

Alexandra Dulgheru este calificată direct pe taloul principal al turneului. În manşa inaugurală, românca o a întîlni pe Alisa Kleyanova, din Rusia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează