SPORTURI  »  TENIS  »  DEZVĂLUIRI

FOTO Paula Badosa, dezvăluiri picante din relația cu Tsitsipas » Iberica a avut un vis plin de pasiune: „Era un moment foarte romantic...”

Paula Badosa și Stefanos Tsisipas / Sursă foto: Instagram@ tsitsidosa +24   FOTO
Paula Badosa și Stefanos Tsisipas / Sursă foto: Instagram@ tsitsidosa

Articol de - Publicat joi, 06 iulie 2023 17:25 / Actualizat joi, 06 iulie 2023 18:26

Nu mai e un secret că Paula Badosa și Stefanos Tsitsipas formează cuplul momentului în tenisul mondial. Cei doi sunt împreună doar de câteva săptămâni, dar sunt de nedespărțit, lucru demonstrat din plin și la Wimbledon: iberica a venit în loja grecului la meciul-maraton cu Dominic Thiem, iar cei doi au stabilit deja că vor juca dublu-mixt la Londra.

Nu e apariție publică a celor doi fără ca jurnaliștii să-i chestioneze pe marginea relației înfiripate, conform declarațiilor acestora, în timpul turneului de la Roma, de la jumătatea lunii mai. La Wimbledon, Paula Badosa, noua „regină a frumuseții din circuitul feminin”, așa cum presa internațională a supranumit-o, a făcut câteva dezvăluiri „picante” din relația cu jucătorul din Grecia.

Paula Badosa, dezvăluiri picante din relația cu Stefanos Tsitsipas

Jucătoarea iberică a dezvăluit că, în timpul Australian Open, când încă se afla într-o relație cu fotomodelul cubanez Juan Betancourt, l-a visat pe Stefanos Tsitsipas, cel care ajungea până în finală la ediția din aces an de la Antipozi: „A fost surprinzător, fiindcă niciodată nu mai visasem un jucător de tenis. Dar în acea noapte am visat că eu și Stefanos vom câștiga în același timp Australian Open”.

Asta nu-i tot! Fiindcă Badosa a mai povestit un detaliu suplimentar, unul care dă „culoare” visului său: „Apoi a fost ca și cum am fi avut un moment foarte romantic, dar nu am de gând să explic. O să las «acolo» ce a fost”, a punctat Paula. 

Paula Badosa / Sursă foto: Instagram/paulabadosa
Paula Badosa / Sursă foto: Instagram/paulabadosa
Paula Badosa / Sursă foto: Instagram/paulabadosa
Paula Badosa / Sursă foto: Instagram/paulabadosa
Paula Badosa / Sursă foto: Instagram/paulabadosa
+17 FOTO

Paula Badosa și Stefanos Tsitsipas fac furori pe Instagram

Ba mai mult, cei doi se mândresc cu relația lor și-n social-media. Pe modelul patentat de Gael Monfils și Elina Svitolina, Stefanos Tsitsipas și Paula Badosa și-au deschis un cont comun de Instagram, intitulat sugestiv „Tsitsidosa”. Cei doi îndrăgostiți publică acolo diverse momente din viața lor privată și au adunat deja 60.000 de urmăritori. 

Zero Grand-Slam-uri într-o singură fotografie, dar, hei!, iubirea le cucerește pe toate”, este descrierea uneia dintre imaginile apărute pe contul „Tsitsidosa”.

Paula Badosa, dezvăluiri picante din relația cu Tsitsipas » Iberica a avut un vis plin de pasiune: „Era un moment foarte romantic...”
Stefanos Tsitsipas și Paula Badosa

Citește și alte știri de actualitate:

Proteste pe iarba de la Wimbledon » Două persoane au fost arestate

VIDEO Prima reacție a Soranei Cîrstea la mesajele pline de ură primite după ultima postare: „Asta a fost ideea mea, dar azi totul se interpretează”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
fibra
fibra  •  07 Iulie 2023, 09:03

Mai aveti timp de tenis "romanticilor"?

parpalache
parpalache  •  07 Iulie 2023, 06:42

E clar!Marea majoritate a tenismanelor-care pe teren arata cool,când le vezi„in civil”iți cade ***cloșca!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

VanBasten
VanBasten  •  07 Iulie 2023, 02:01

Credeam ca Andra e în concediu de odihna. Dar nu, e la datorie.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează