SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE MADRID

Pe urmele Simonei Halep! Urcare spectaculoasă pentru Begu în clasamentul WTA, după calificarea în "sferturi" la Madrid

Articol de GSP - Publicat joi, 07 mai 2015 10:41

Irina Begu va juca azi în sferturile de finală ale turneului de la Madrid împotriva jucătoarei Petra Kvitova. Meciul e programat să înceapă în jurul orei 17:30, în direct pe Dolce și liveTEXT pe GSP.ro.

Prin calificarea în această fază a competiției, Irina și-a asigurat locul 31 în clasamentul WTA începînd de luni, făcînd un salt de 6 locuri.

Această clasare este cea mai bună din cariera Irinei. Cu 1432 de puncte cîte are în acest moment, Irina poate ajunge chiar pe locul 29 dacă atinge semifinalele.

Radwanska, out din top 10

Agnieszka Radwanska are un an foarte prost, părăsind majoritatea competițiilor importante din primul sau al doilea tur.

Cu doar două rezultate notabile în 2015, sferturi de finală la Doha și semifinale la Katowice, jucătoarea poloneză va părăsi top 10 începînd de luni.

Radwanska se află acum pe locul 9, însă de luni va ajunge pe 13. Fostul număr 2 mondial a demis-o și pe antrenoarea Martina Navratilova, însă se află în continuare în cădere liberă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
sorineldumitru
sorineldumitru  •  08 Mai 2015, 10:26
Postat de bosfor pe 07 Mai 2015, 14:58

doamne fereste sa fie pe urmele lui halep . poi nimeni nu trebuie sa calce pe urmele lasate de o profitoare si de o ingamfata . pe urmele uneia care a pacalit tenisul ? nici vorba . irina are drumul ei corect si fara mizerii . halep a fost ajutata si promovata fara scrupule . halep nu merita laude . pt adevaratii cunoscatori ai fenomenului halep este un nimeni si asa va ramane de altfel nume importante din tenis au declarat ca de halep nu-si va mai aminti nimeni . PERFECT ADEVARAT.

Cea mai mare greseala pe care o poate face cineva e sa contrazica evidenta. A aflat-o si Radu Banciu, care a incercat sa para mai destept si i s-a inchis gura astfel incat nu cred ca-si va mai permite sa-i zica numele lui Halep in emisiunea lui. Simona Halep a inceput sa fie promovata dupa niste performante remarcabile, mai exact dupa acea semi-finala de la Roma si mai apoi dupa titlurile de la Nurnberg, Budapesta, Hertogenbousch si optimile de la US Open, pana atunci s-a descurcat fara nicio atentie speciala. Chiar daca ar fi adevarat ce zici, ti se pare ceva anormal ca o campioana de mare slam la juniori sa fie ajutata? Pai daca nici pe aia, atunci pe cine sa sustinem? Pe aia cu pacalitul tenisului chiar nu o inteleg. Poate aduci si un argument.

ghita49
ghita49  •  07 Mai 2015, 21:21

am auzit de bosfor ca ar fi o stramtoare intre 2 ape mari dar vad ca aici e stramtoarea mintii, si e ,,perfect adevarat" ca BOSFOR este un campion al ***! ... dupa cele debitate in legatura cu marea noastra S. Halep iar tu BOSFOR cand vei ajunge pe locul 2 in lume ai dreptul sa fi si increzut ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zanna.bianca
zanna.bianca  •  07 Mai 2015, 20:00

Forza Irina .....aleeeeeee!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează