SPORTURI  »  TENIS  »  CINCINNATI

Pentru a opta oară în ”sferturi” » Simona Halep s-a calificat ieri între primele opt jucătoare la turneul de la Cincinnati

Articol de - Publicat vineri, 15 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 14 august 2014 21:24

Românca a trecut ieri de Lucie Safarova cu 6-4, 7-5 şi o întîlneşte vineri pe învingătoarea din partida Şarapova-Pavliucenkova


Melbourne, Doha, Indian Wells, Madrid, Paris, Londra şi Bucureşti sînt oraşele în care Simona a reuşit în 2014 să atingă sferturile de finală. De ieri, ea a adăugat la această listă şi Cincinnati. Lucrul acesta a fost posibil după meciul de două seturi şi 88 de minute cu Lucie Safarova, a 17-a jucătoare a lumii.

A fost al doilea meci al româncei după o pauză de o lună şi acest lucru s-a simţit în unele momente. Încă mai sînt lucruri de recuperat şi de adăugat, dar victoria în faţa cehoaicei a fost una clară. În primul set, Simona nu şi-a pierdut serviciul şi a avut nevoie de un singur break pentru a se distanţa.

În schimb, lucrurile s-au mai strîns în cel de al doilea, cînd Simona a greşit mai mult. Pînă la urmă, cu multă energie pe final, Simona s-a impus cu 6-4, 7-5, fructificînd a treia minge de meci. O cruce, un zîmbet şi românca e din nou în sferturile de finală ale unui turneu WTA. Pentru a opta oară în 2014.
Acolo ea o va întîlni vineri pe învingătoarea din partida Şarapova-Pavliucenkova. Pe Maria n-a învins-o niciodată, pe cînd la Anastasia are numai victorii în cele patru întîlniri disputate.
Dintre cele şapte sferturi de finală jucate pînă acum în acest an, a doua jucătoare a lumii a pierdut doar o singură dată, la începutul anului, la Australian Open. În toată cariera, Halep a jucat 22 de "sferturi" dintre care 16 au fost cîştigate.

13 turnee jucase Simona Halep pînă la Cincinatti

6-2 este raportul dintre victoriile şi înfrîngerile Simonei Halep la jucătoare de Top 20 în 2014


Sferturile Simonei pînă la turneul de la Cincinnati
An Total Raport cîştigate-pierdute
2010 2 1-1
2011 2 1-1
2012 4 2-2
2013 7 6-1
2014 7 6-1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează