SPORTURI  »  TENIS  »  BRD BUCUREŞTI OPEN

Pentru prima oară la Bucureşti » Wim Fissette o va însoţi pe Simona Halep la BRD Open

Articol de , - Publicat sambata, 05 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 04 iulie 2014 21:55

"Mă întorc în Belgia vineri şi apoi de luni voi fi la turneul WTA de la Bucureşti. Înapoi pe zgură. De abia aştept să vizitez Bucureştiul împreună cu toată echipa Halep", a scris Wim Fissete pe Twitter.
Va fi pentru prima oară în capitala României, unde o va urmări pe Simona la turneul care debutează luni, dar unde a treia jucătoare a lumii va juca probabil miercuri în primul tur.

Wim şi Simona lucrează împreună din februarie şi progresele în jocul româncei s-au văzut imediat. Chiar dacă nu au avut un loc desemnat în care să se întîlnească pentru a se pregăti, ea şi Wim comunică foarte bine, tocmai de aceea contractul dintre cei doi s-a prelungit şi după Roland Garros. "De cînd am început să colaborăm nu am avut un loc specific de pregătire, ne întîlnim doar la turnee. Doar înainte de Indian Wells şi Miami am ajuns mai devreme şi am stat cîteva săptămîni. Am ajuns însă împreună la concluzia că ar fi bine să vin la Bucureşti întrucît pentru Simona este foarte important să petreacă timp cu familia. E o formă de a-şi încărca bateriile, după fiecare turneu simte nevoia să vină acasă", a spus Wim Fissette pentru Gazeta Sporturilor, în luna mai, la Madrid.

Aşa că vizitele belgianului la Bucureşti vor fi din ce în ce mai dese pentru ca Simona să se simtă cît mai comod. Primele impresii Wim le va strînge începînd de luni.

Halep la Kid's Day
Simona Halep va fi prezentă duminică la Arenele BNR pentru a schimba cîteva mingi cu micuţii pasionaţi de tenis, au anunţat ieri organizatorii BRD Bucureşti Open. Finalista de la Roland Garros şi recent semifinalistă de la Wimbledon va lua parte la evenimentul care începe mîine la ora 10:30 şi care este oferit de Dr.Oetker. Azi are loc tragerea la sorţi pentru turneul, unde Simona este favorită principală şi la care mai participă alte cinci românce: Monica Niculescu, Irina Begu, Alexandra Cadanţu, Alexandra Dulgheru şi Andreea Mitu.

Se dă trofeul
Eugenie Bouchard şi Petra Kvitova joacă azi, de la ora 16:00 (în direct DigiSport 1) pentru trofeul de la Wimbledon. Dacă Eugenie, 20 de ani, se află la prima finală de Mare Şlem a carierei, Petra, 24 de ani, a mai fost în această situaţie. În 2011 ea s-a impus chiar pe iarba de la All England Club, trecînd atunci de Maria Şarapova. Kvitova, 6 WTA, şi Bouchard, 13 WTA, s-au mai întîlnit o singură dată pînă acum, în 2013, pe hard, la Toronto, dar canadianca abia făcea primii paşi în circuitul profesionist.

Federer vs Djokovici
Roger Federer şi Novak Djokovici se întîlni duminică, ora 16:00 (DigiSport1) în finala masculină de la Wimbledon. Federer l-a învins ieri în semfinale pe Milos Raonic cu 6-4, 6-4, 6-4, calificîndu-se în al nouălea ultim act la Londra. Fostul lider mondial atinge acum a 25-a finală de Mare Şlem a carierei, 17 fiind cîştigate. Djokovici a ajuns mai greu la întîlnirea de duminică, el jucînd patru seturi cu Grigor Dimitrov, de care a trecut cu 6-4,3-6, 7-6 (2), 7-6 (7). Pentru sîrb este al 14-lea ultim act în astfel de compeţii.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează