SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Pregătiri pentru Olimpiadă » Decizie-surpriză luată de Simona Halep la US Open

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 august 2015 20:08

Simona Halep, locul 2 WTA, va evolua alături de Horia Tecău, numărul 5 ATP, în cadrul probei de dublu mixt de la US Open.

Jucătoarea noastră a dezvăluit astăzi pe pagina ei de facebook că va fi partenera lui Tecău la Open-ul american. "Primul meu dublu mixt. Sper că are umerii puternici...", a scris Simona pe site-ul de socializare, ataşînd o poză alături de Horia.

Tecău a postat şi el imaginea alături de mesajul: "Discuţie despre strategie. Încîntat să joc la dublu mixt cu Simona Halep".

Tragerea la sorţi a tabloului de dublu mixt la US Open va avea loc săptămîna viitoare. Cei doi tenismeni vor să pregătească o eventuală participare în proba de dublu mixt la Olimpiada de la Rio, unde locurile actuale din clasamentele mondiale le-ar putea garanta prezenţa pe tabloul principal.

 

 

My first mixed doubles. Hope he has strong shoulders... :)

Posted by Simona Halep on 29 August 2015

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
974595099240315
Vasile Lascar  •  30 August 2015, 07:35

E o frumoasa surpriza ce ne propune Simona...este o scumpa, si Horia este un scump, asa ca le spun sa aiba noroc si bafta la acest dublu mixt, sa primim cu bucurie vesti excellente de bune, sa ne bucuram...!

stelistul1
stelistul1  •  30 August 2015, 03:45

umeri puternici? pai ce, vrea sa-i puna picioarele pe umeri?

quiss
quiss  •  29 August 2015, 21:44

Olimpiada de la Beijing?? Alo, gsp, voi în ce an ați rămas blocați?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează