SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA CHARLESTON

Premieră pentru Sorana » Cîrstea a fost invitată la WTA All Acces Hour

Articol de - Publicat miercuri, 02 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 02 aprilie 2014 00:22

Cîrstea joacă în această săptămînă la Charleston şi înainte de a debuta a participat la WTA All Acces Hour, o emisiune online care face legătura între jucătoare şi fani.

Sorana e a opta favorită la turneul de zgură verde de la Charleston. Acest statut i-a adus româncei, care e în această săptămînă a 27-a jucătoare a lumii, o invitaţie la WTA All Acces Hour pentru prima dată în carieră.

După ce Simona Halep a participat la această emisiune la Indian Wells şi Miami, a venit şi rîndul Soranei să răspundă la întrebările prezentatoarei şi ale fanilor. Pe lîngă Cîrstea, au mai fost prezente Serena Williams, Jankovici, Errani, Lisicki, Stephens, Stosur şi Bouchard.

"Este unul dintre turneele mele preferate. Lumea este foarte primitoare aici şi oraşul are, aşa, un aer european", e părerea româncei. Ea a mai vorbit despre tenis, despre preferinţele sale, dar a răspuns şi întrebărilor fanilor.

"Dacă un copil a început tenisul datorită mie, cred că mi-am atins scopul", a mai spus ea. Fanii au fost curioşi să afle care sînt superstiţiile ei şi cum se înţelege cu prietena ei bună, Ana Ivanovici.

"Cînd eram mai tînără, avem tot felul de superstiţii, dar mi-am dat seama că risipesc energie", a conchis românca. Ea urma să joace azi noapte în turul al doilea cu Telina Pereira (Brazilia).

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
peter76610
peter76610  •  03 Aprilie 2014, 17:15

De câte ori a fost atacata Sorana, mereu i-am luat apararea, m-am certat cu lumea pe aici pentru ea :) de data asta ,gata, ma recunosc învins, nu mai e nimic de aparat. sa pierzi la nr 98, sa nu mai treci macar un tur, sa pierzi tiebreak cu 7-0 , e prea mult. Pa Sorana !

anne1970_ar
anne1970_ar  •  02 Aprilie 2014, 22:05

Cand ma gandesc ca va face parte din echipa de Fed Cup a Romaniei in meciul contra Serbiei, imi trece tot cheful de viata....Mare branza ca a fost invitată la WTA All Acces Hour, eu vorbeam desspre tenis nu despre faptul ca mai nou, la turnee, rad toate adversarele de ea...Sa pierzi cu 7-0 la tiebreak de la o incepatoare, e o mare realizare...

milici
milici  •  02 Aprilie 2014, 11:44

Soprana e totalmente labilă psihic ! Azi noapte , a pierdut penibil la o începătoare , jucînd execrabil şi reuşind o premieră mondială: 0-7 în tiebreackul decisiv!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează