SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Presa canadiană a comentat gestul lui Dulgheru de la finalul partidei: "E clar!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 aprilie 2015 10:59

Presa canadiană notează că echipa României a ironizat-o pe Eugenie Bouchard la finalul meciului câştigat de Alexandra Dulgheru, scor 6-4, 6-4, în cadrul întîlnirii Canada - România din Cupa Federaţiei.

"Echipa română a salutat această victorie luînd-o puţin în derîdere pe Bouchard. Vineri, aceasta a refuzat să strîngă mîna adversarei sale după tragerea la sorţi, aşa cum cere tradiţia. Sîmbătă, înainte de a se duce la fileu, Dulgheru a întins mîna echipei sale iar compatrioţii săi au ignorat-o. Adevărata strîngere de mînă a fost mai degrabă seacă", a scris Radio Canada.

Și site-ul tenniscanada.com scrie despre gestul echipei române: "Românii au trimis o săgeată subtilă către Bouchard, atunci când echipa a mimat că dă mîna cu Dulgheru la finalul partidei".

"După această victorie importantă contra lui Genie Bouchard, membrii echipei române au întins mîinile către eroina lor, Alexandra Dulgheru, înainte de a o evita şi a-şi trece mîinile prin păr. Captată de camerele de luat vederi, scena a fost o aluzie clară la gestul lui Genie de vineri, care a refuzat să strîngă mîna româncei la tragerea la sorţi", notează site-ul canoe.ca, citat de Mediafax.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
1703638043196852
Eroftei Mircea Constantin  •  20 Aprilie 2015, 08:33

mda,asta dovedeste inca odata ca pe marile sportive le intereseaza doar malaiul.pe boushard o doare-n palarie de aceasta competitie.bine a facut halep ca nu a participat si sa se faca de ras pe acolo.

valyomanyd
valyomanyd  •  20 Aprilie 2015, 03:44
Postat de Tudor Decaraiman pe 19 Aprilie 2015, 18:41

nu stiu ce ziare cititi voi , sau ce intelegeti din cea ce cititi dar presa Canadiana nu a criticat nici o clipa gestul echipei Romaniei si al lui Dulgheru . oricum bravo Dulgheru bravo Romania

Bre nea Tudore, mai citeste inca o data articolul, poate, poate.....:)))))) Nu e vorba de criticat, e mai mult ...laudat :)))

10152919737653406
Tudor Decaraiman  •  19 Aprilie 2015, 18:41

nu stiu ce ziare cititi voi , sau ce intelegeti din cea ce cititi dar presa Canadiana nu a criticat nici o clipa gestul echipei Romaniei si al lui Dulgheru . oricum bravo Dulgheru bravo Romania

Vezi toate comentariile (11)
Comentează