SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANE

Presa internaţională, uimită de victoria Simonei în faţa Serenei Williams: "Americanca a fost efectiv măturată de Halep!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 22 octombrie 2014 13:32

Simona Halep a trecut lejer de Serena Williams în al doilea meci din grupa roşie de la Turneul Campioanelor, scor 6-0, 6-2. Victoria româncei i-a lăsat cu gura căscată pe redactorii publicaţiilor internaţionale.

" Serena Williams a fost efectiv măturată de Halep!", notează francezii de la L'Equipe. În timp ce Gazetta dello Sport (Italia) scrie: "Serena, înfrîngere istorică. Halep învinge cu 6-0, 6-2". "Halep o surprinde pe Williams la Turneul Campioanelor", publică şi Mundo Deportivo (Spania).

"Halep a zdrobit-o pe Serena la Singapore. E prima victorie pentru Simona în faţa lui Williams. Românca a oferit un joc solid, iar Williams a făcut o mulţime de greşeli neforţate", au notat şi cei de la eurosport.com.

"Serena Williams a fost distrusă de Simona Halep la Turneul Campioanelor. Numărul 1 mondial a suferit una dintre cele mai grele înfrîngeri din carieră", anunţă Daily Mail (Anglia).

"Simona Halep i-a administrat cea mai umilitoare înfrîngere Serenei Williams. Din 1998 americanca n-a mai pierdut după ce şi-a adjudecat doar două game-uri. Pe atunci avea doar 16 ani", au scris şi jurnaliştii de la ABC News (SUA).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (60)
axy1
axy1  •  23 Octombrie 2014, 11:49

Simona, fii atenta la jocul rezultatelor, nu trebuie sa te întâlnesti cu Serena in finala; e f.f. razbunatoare, a declarat ca abia asteapta sa mai joace cu tine sa demonstreze ce-i poate pielea cu adevarat. Inaintea partidei de ieri s-a temut sa-si ia "suplimentele energetice" din motive de control antidoping inopinat, cu care jucatoarele au fost amenintate cu o zi înainte. Cu Ana nu te forta, ia acolo câteva game-uri si scapa de Big-Mama, poate nu este elegant, dar este în interesul tau. Nu-ti fa probleme de constiinta, ca nici celelalte fetite nu au scrupule când este vorba de a accede într-o faza superioara a unei competitii majore. Si apoi te menajezi fizic si în SF vei fi f

adrian_hora
adrian_hora  •  23 Octombrie 2014, 10:27
Postat de simo_hayha pe 22 Octombrie 2014, 14:51

Stere Halep a pariat 1 milion de euro pe Serena si toata lumea e fericita. Probabil Halep senior si familia Williams sunt acum undeva la impartit malaiul :))

asta este calomnie ar trebui sa fii atent ce scrii si nu este singurul comentariu in care arunci cu noroi

nykes
nykes  •  23 Octombrie 2014, 06:55

mai putin m-a impresionat ca a batut-ope Serena cat jocul ei. A oferit un joc de campioana care-i da dreptul sa aspire la titlu. Cred ca si Sharapova inghite in sec. Nu mi sa parut ca Serena ar fi fost inapta de joc ci mai degraba faptul ca Simona a avut un joc consistent a facut ca rezultatul sa fie acesta. Cred ca a fost ceva asemanator cu jocul pierdut de Simona cu babaciunea aia din franta unde nu a gasit nici o solutie impotriva ei. Sper sa reziste fizic. Ar trebui sa o lase pe Ivanovici sa castige, oarecum fara sa-i pericliteze calificarea, decat sa se mai intanleasca odata cu Serena. ...Si oricum Ana arata mai bine. Trebuie sa procedeze si pentru spectatori nu numai pentru ea :-).

Vezi toate comentariile (60)
Comentează