SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA TOKYO

Prezență-surpriză în finala turneului de tenis de la Tokyo

Naomi Osaka. foto: reuters
Naomi Osaka. foto: reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2016 20:26

Caroline Wozniacki a câștigat azi duelul din semifinale cu Agnieszka Radwanska, 4-6 7-5 6-4, și s-a calificat în finala de la Tokyo, unde o va înfrunta pe surpriza turneului, japoneza Naomi Osaka.

Fostul număr 1 și-a asigurat locul în finală după un meci de aproape trei ore, în care Radwanska a servit pentru meci în al doilea set, dar daneza a reușit să întoarcă meciul în favoarea ei.

În cealaltă semifinală, deținătoarea unui wildcard, Naomi Osaka, a trecut în trei seturi (6-1, 3-6, 2-6) de Elina Svitolina. Osaka, care va împlini 19 ani luna viitoare, este numărul 66 în clasamentul WTA. În drumul spre finală, ea a produs surpriza în "optimi" când a eliminat-o pe Dominika Cibulkova.

Câștigătoarea turneului de la Tokyo va primi un premiu în valoare de aproape 200,000 de dolari și 470 de puncte în clasament. Finala dintre Wozniacki și Osaka va avea loc duminică dimineața, la ora 6:00, ora României. Meciul va fi transmis în direct de Dolce Sport 2.

Halep a renunțat să se prezinte la acest turneu, acuzând o accidentare. 

(Dan Duca)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
catalynn
catalynn  •  25 Septembrie 2016, 07:57

Adevarata finala a fost meciul polacelor, un adevărat regal, 3 ore de tenis superb. Finala a fost la discreția Carolinei care pare sa încerce o revenire la forma din 2014, *** născuta in Osaka dar crescută in Florida nepunând profita de accidentarea la picior (probabil o întindere cauzată de efortul din semifinala) a polacei si care o incomoda vizibil atat la serviciu cat si la deplasarea in teren ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează