SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP - LISICKI, AZI, 19:30, GSP.RO ȘI EUROSPORT2

Prima ciocnire dură » Halep se va lupta pentru un loc în sferturi contra Sabinei Lisicki

Articol de , - Publicat luni, 07 septembrie 2015 00:00

Pentru un loc în "sferturi", Halep o va întîlni pe Sabine Lisicki, o adversară periculoasă, pe care a învins-o însă în ultimele lor trei dispute.

Întotdeauna e dificil s-o înfrunți pe germanca în vîrstă de 25 de ani pe un teren de tenis. Pentru că nu știi la ce să te aștepți. Și asta nu pentru că stilul ei de joc ar fi o permanentă surpriză.

Meciul Simonei Halep cu Sabine Lisicki este la ora 19:30, în această seară, în direct pe Eurosport 2. 

Sabine însăși e surpriza. Va fi concentrată, cu serviciul pus la punct, bubuind mingea cu sete și alegîndu-și corect momentele pentru a plasa scurte? Dacă e așa, atunci pericolul crește. Sau va fi varianta haotică, aceea în care greșelile neforțate îi întunecă viziunea, făcînd-o să se grăbească și să greșească și mai mult?

Oricum ar fi fost pînă acum, Simona pare să fi dezlegat de fiecare dată fără eroare integrama Sabine. Din 4 meciuri, le-a cîștigat pe ultimele trei, pe tot atîtea suprafețe diferite. 2013, Miami – hard. 2014, Madrid – zgură. 2014, Wimbledon – iarbă. Primele două au fost de cîte trei seturi, ultimul un marș unidirecțional.

Anul acesta însă, Lisicki a obținut cîteva dintre cele mai bune rezultate ale ei pe hard: semifinale la Indian Wells și "sferturi" la Miami. La US Open, a ajuns în "optimi" după o victorie dramatică în fața Barborei Strycova, 6-4, 4-6, 7-5, în care a revenit de la 1-5 în decisiv. Singurul turneu de Mare Șlem în care a atins însă "sferturile" în carieră e Wimbledon-ul, de 5 ori, în 2013 ajungînd chiar pînă în finală.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
catalynn
catalynn  •  07 Septembrie 2015, 13:35
Postat de Nicolae Cojocaru pe 07 Septembrie 2015, 11:43

După ce a trecut de Kerber, nu cred că cineva o poate opri pe Azarenka să ajungă în finală! Doar o accidentare...

O accidentare sau ... Kvitova :-) cum am mai zis, desi nu pot sa nu tin cu Simona, pt mine e mai important sa nu câștige Serena acest turneu, si cum nu cred ca Simona i-ar face fata in finala nu m-as supăra prea mult daca Azarenka sau Kvitova vor ajunge acolo.

mplttev
mplttev  •  07 Septembrie 2015, 13:06

Se pare ca Sabine e accidentată, din ce-am citit pe forumuri. S-ar putea ca victoria Simonei să fie doar o simplă formalitate.

agiler
agiler  •  07 Septembrie 2015, 12:39
Postat de andy_s pe 07 Septembrie 2015, 11:33

pentru Halep si toti fanii ei machedonii cu arici sper sa ne faca astazi o bucurie si du-te acasa Simono,nu ai ce cauta in top 10,nu esti o jucatoare de clasa,in viata ta nu o sa castigi un mare slam esti o jucatoare de clasa Makarovei sau sa spunem o Penetta, asta valabil si pentru frustratii tai sustinatori ,sa curga mesajele ,va roade frustrarea,o tara intreaga pentru Romania la multe murre Halepmania:))

Se pare ca e ziua accesului la internet la Balaceanca.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează