SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

Prima reacţie a Simonei Halep după meciul cu Ana Ivanovici: "Nu m-am gîndit deloc s-o trimit acasă pe Serena Williams! Nu mi-e frică de ea"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 24 octombrie 2014 19:29

Simona Halep a pierdut în trei seturi cu Ana Ivanovici 6-7, 6-3,3-6, dar era deja calificată de ieri în semifinalele Turneului Campioanelor.

Dacă ar fi pierdut în două seturi cu Ivanovici, Serena Williams ar fi fost eliminată, iar mai departe din Grupa roşie mergea sîrboaica.

Jucătoarea noastră spune însă că nu s-a gîndit la o astfel de strategie.

"Nu mi-e teamă că m-aş putea întîlni din nou cu Serena! Ştiam că o puteam trimite acasă daca aş fi pierdut 3-6, 3-6 sau vreun scor similar, dar nu m-am gîndit deloc la aşa ceva! Am dat tot ce am avut mai bun pe teren", a declarat Halep după meci.

Halep va juca mîine de la ora 13 cu Radwanska, liveTEXT pe GSP.ro, meci televizat de Dolce şi Digi.

Halep a trecut în faza grupelor la Singapore de Serena Williams cu 6-0,6-2.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (74)
angelofmercy
angelofmercy  •  25 Octombrie 2014, 12:15
Postat de shab pe 25 Octombrie 2014, 09:08

Haha, deci cea pe care toti o vad drept viitorul star al tenisului feminin e 'cea mai slaba jucatoare', iar numarul 1 mondial, cea vazuta de multi experti drept cea mai buna jucatoare a tuturor timpurilor, e 'o batrana care a prins cea mai proasta zi a carierei fix cu Halep'. Hahahaha, cat poti fi de c r e tin.

Fratie, acest viitor star al tenisului mondial, Bouchard, a fost varza cu carne la acest turneu, Virginia Ruzici o spulbera in doua seturi daca intra pe teren. Iar Serena nu este nici pe departe cea mai buna tenismena din istorie. Si da, a prins o zi extrem de slaba, 10 meciuri daca mai joaca cu ea nu castiga mai mult de 5 gameuri. Halep este pe val acum, face declaratii belicoase la adresa Serenei, daca erau colege de generatie avand aceeasi varsta ce sanse arfi avut? Niciuna. O Serena de 23 de ani matura podeaua cu Halep si trezita din somn.

angelofmercy
angelofmercy  •  25 Octombrie 2014, 12:09
Postat de nykes pe 25 Octombrie 2014, 08:44

Nu crezi ca te-ai imprietenit cam repede cu noi? Si ne bagi si pe noi in aceeasi oala cu tine?

Nu sunt prietenul vostru, sunt doar un roman satul de avalansa de elogii la adresa unei tenismene bune dar prea mediatizata si ridicata in slavi. La Antena3 Mihai Gadea nu mai contenea cu osanalele, Ponta la fel, ce rost au toate astea acum. Nu ar fi mai intelept sa ne dezlantuim dupa ce castiga Halep turneul?

shab
shab  •  25 Octombrie 2014, 09:08
Postat de angelofmercy pe 25 Octombrie 2014, 05:57

Nu te mai chinui sa le explici oamenilor ca Halep va parasi turneul. Daca nu reuseste sa o bata pe Radwanska inseamna ca per total aceasta prima participare a ei este un fiasco. Doua victorii de conjunctura, la cea mai slaba si cea mai in varsta jucatoare si doua infrangeri clare. Pentru asa un palmares toata natia romana este in fibrilatii de 5 zile incoace. Natie de dobitoci ce suntem. In loc sa lasam fata sa castige intai un turneu sau un grand slem si apoi sa incepem cu osanalele, ne isterizam la fiecare meci si facem emisiuni de doi bani in care o glorificam pe Halep. Lasati-o in pace sa castige ceva cu adevarat important in tenis si abia dupa aceea ridicati statuie.

Haha, deci cea pe care toti o vad drept viitorul star al tenisului feminin e 'cea mai slaba jucatoare', iar numarul 1 mondial, cea vazuta de multi experti drept cea mai buna jucatoare a tuturor timpurilor, e 'o batrana care a prins cea mai proasta zi a carierei fix cu Halep'. Hahahaha, cat poti fi de c r e tin.

Vezi toate comentariile (74)
Comentează