SPORTURI  »  TENIS  »  WTA INDIAN WELLS

Prima veste excelentă pentru Simona Halep după calificarea în optimi!

Articol de GSP - Publicat luni, 16 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 16 martie 2015 09:37

Simona Halep nu a avut un meci deloc uşor în această dimineaţă cu Varvara Lepchenko, dar a reuşit să cîştige duelul după ce a arătat un nivel excelent în decisiv.
Victoria cu 6-1, 3-6, 6-1 i-a adus calificarea în optimi, acolo unde o va întîlni pe Karolina Pliskova, jucătoare pe care a mai învins-o în finala de la Dubai de acum cîteva săptămîni.

Mai mult, calificarea în optimi înseamnă şi că Simona Halep va fi pe locul 3 în clasamentul WTA şi după Indian Wells. Virtual, românca pierduse această poziţie la începutul competiţiei pentru că avea de apărat semifinala din sezonul trecut.

Însă punctele acumulate pînă în această fază o ajută să continue pe 3, profitînd şi că Petra Kvitova nu participă la acest turneu. Simona Halep acumulează 6301 pentru calificarea în optimi, în timp ce Kvitova rămîne cu 6275.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
radu0078
radu0078  •  16 Martie 2015, 21:08
Postat de ddenisssa pe 16 Martie 2015, 12:34

Sigur ca va fi un meci dificil. Dar nu din cauza dorintei de revansa. Asta este pentru jurnalisti incepatori si oameni care nu au facut sport recompensat cu sume uriase de bani. Ambitia de a invinge, de a merge cat mai mult intr-un turneu, de a castiga bani sunt argumente superioare unei dorinte infantile de revansa. Pliskova este intr-o forma buna, a adunat multe puncte anul asta si este a doua oara cand a invins-o pe Muguruza. Simona nu a facut la acest turneu partide exceptionale, dar a avut momente foarte bune. Este pe muchie de cutit.

Meciul de azi dimineata a fost super ,Simona jucand exceptional . In privinta meciului cu Pliskova , va fi un meci echilibrat tinand cont ca cehoaica nu mai e asa obosita ca in finala de la Dubai unde jucase primul tur cu cateva ore dupa ce coborase din avion de la intoarcerea din alt turneu.Dar si Simona e mult mai odihnita.Meci foarte echilibrat , as da-o favorita pe cehoaica dar Simona face cum face si le destabilizeaza mental pe aproape toate jucatoarele in timpul meciurilor .

helena
helena  •  16 Martie 2015, 20:55
Postat de apolzancca pe 16 Martie 2015, 20:41

Frustatilor,muriti de grija Simonei....Ea isi face treaba si aduna puncte si dolari....si o "doare" fix in p***a de voi,care(de ce nu recunoasteti) adunati in continuare....de la ghena...

Aduna dolari si.... Pozitia in wta este o mandrie, dar dolareii...

apolzancca
apolzancca  •  16 Martie 2015, 20:41
Postat de simonhalep pe 16 Martie 2015, 17:25

ce rău ești ! tu nu gândești deloc? cum să rămână însărcinată în guriță? hai simo !

Frustatilor,muriti de grija Simonei....Ea isi face treaba si aduna puncte si dolari....si o "doare" fix in p***a de voi,care(de ce nu recunoasteti) adunati in continuare....de la ghena...

Vezi toate comentariile (28)
Comentează