SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DOHA

Primele reacţii ale Simonei Halep după succesul incredibil de la Doha: "Sînt cele mai bune momente din carieră"

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 februarie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 16 februarie 2014 20:35

Simona Halep a cîştigat turneul de la Doha, al 7-lea şi cel mai important al carierei, după o finală cu Angelique Kerber, scor 6-2 6-3.

Halep a învins 3 jucătoare de top 10 la Doha, pe Sara Errani, Agnieszka Radwanska şi azi pe nemţoaica Kerber. La finalul partidei, Simona Halep a recunoscut că nu se aştepta să cîştige turneul: "Nu credeam că pot cîştiga aici, am venit de la un turneu indoor, dar m-am adaptat foarte bine. Sînt cele mai bune momente din cariera mea.

A fost o săptămână wow pentru mine. O felicit pe Angelique, este o jucătoare foarte bună. Acum am mai multă încredere în mine, e cel mai mare turneu pe care l-am cîştigat. Eu mă bucur de fiecare moment pe teren, îmi place tenisul şi să mă aflu aici", a spus Halep.

Şi Angelique Kerber a lăudat-o pe Simona după finala de la Doha: "Am făcut prea multe greşeli la începutul meciului, dar Simona a jucat foarte bine. Ea a jucat la un nivel înalt toată săptămîna. Eu am încercat să fac ce pot astăzi, am dat tot ce am putut, dar Simona a meritat să cîştige trofeul. Totuşi sînt mulţumită de această săptămînă", a spus Kerber.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (85)
sever
sever  •  17 Februarie 2014, 15:15

FELICITARI!

domnelu
domnelu  •  17 Februarie 2014, 07:56
Postat de sakamoto pe 17 Februarie 2014, 00:09

Frumos trofeu, frumoasa finala! Iar Simona Halep minunata! A laudat-o pe adversara ei, ca o mare campioana. La acest nivel sportivele sint educate, cu mult bun simt. Cuvintele frumoase spuse la adresa adversarelor, definesc marii campioni, marele caractere. Este un sport al doamnelor si domnilor. Un sport in care Simona noastra, straluceste ca o stea. Te iubim Simona, esti printesa noastra!

C-asa e'n tenis, vorba lui Toma Caragiu.

plischi
plischi  •  17 Februarie 2014, 06:56

bravo, iepuras! (ciupi).

Vezi toate comentariile (85)
Comentează
Close