SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP 2016

Punctele slabe ale Cehiei în duelul cu România de la Fed Cup: "Trebuie să profităm"

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 ianuarie 2016 19:24

Irina Begu, jucătoarea care s-a accidentat și nu va mai face parte din echipa României de Fed Cup, a dezvăluit care sînt punctele slabe ale Cehiei.

"Va fi un meci foarte greu, dar avem avantajul de a juca acasă, iar publicul contează foarte mult în această competiție. Kvitova nu a avut un început de sezon foarte bun, trebuie să profităm de asta, însă rămîne în continuare o jucătoare foarte periculoasă. Avem o șansă foarte bună. Trebuie să jucăm cel mai bun tenis al nostru și vom avea șanse", a spus Begu la Dolcesport.

Echipa României este alcătuită din Simona Halep (2 WTA), Monica Niculescu (40 WTA), Andreea Mitu (96 WTA) si Raluca Olaru (49 WTA la dublu).

Echipa Cehiei va veni în România cu următoarele jucătoare: Petra Kvitova (7 WTA), Karolina Pliskova (12 WTA), Barbora Strycova (48 WTA) şi Denisa Allertova (66 WTA).

România și Cehia se vor duela în turul I din Grupa Mondială, în weeknd-ul 6-7 februarie la Cluj. Meciurile vor fi în direct pe DolceSport și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează