SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

Puzzle de la Singapore » Vineri are loc tragerea la sorţi a celor două grupe ale Turneului Campioanelor

Simona Halep a oferit cu plăcere autografe şi a zîmbit larg în pozele fanilor +4   FOTO
Simona Halep a oferit cu plăcere autografe şi a zîmbit larg în pozele fanilor

Articol de - Publicat joi, 22 octombrie 2015 00:00

Protagonistele care şi-au obţinut din timp biletele pentru balul final încă se acomodează cu suprafaţa sau se relaxează la cumpărături.

Au mai rămas trei zile pînă la primul meci al Turneului Campioanelor de la Singapore. Competiţia la care Simona Halep e favorită principală. Românca a fost prima jucătoare care s-a antrenat în Singapore Indoor Stadium. Ieri, a fost surprinsă de cîţiva fani după antrenament, iar unii au reuşit să-i smulgă autografe şi zîmbete.

Celelalte participante care erau sigure de prezenţa la Singapore au postat numeroase poze pe reţelele de socializare din locul în care se va decerna ultimul trofeu important al sezonului.

Maria Şarapova, care nu a mai jucat un meci oficial de la Wimbledon, din cauza unei accidentări la picior, e bucuroasă să revină pe teren. Ea a postat o poză alături de o maşină Porsche. Marcă germană cu care rusoaica are contract de sponsorizare şi cea care furnizează maşinile oficiale ale întrecerii.

Garbine Muguruza, jucătoarea cea mai în formă pe acest final de an, a ajuns şi ea la Singapore şi s-a pozat cu terenul pe care se vor da lupte aprige începînd de duminică.

Petra Kvitova şi staff-ul său abordează competiţia la care cehoaica e prezentă pentru a cincea oară cu mult umor: tricouri cu mesaje simpatice. Agnieszka Radwanska se relaxează la cumpături.

Distribuţia din 2015 le va cuprinde şi pe Angelique Kerber şi pe Flavia Pennetta, care ieri s-au calificat şi ele la Turneul Campioanelor. Mai este un singur loc de ocupat.

Turneul Campioanelor este televizat în România de DigiSport.

7.000.000 $este totalul premiilor care vor fi oferite la Turneul Campioanelor de la Singapore

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
narutosslazio
narutosslazio  •  22 Octombrie 2015, 09:47
Postat de cocytyc pe 22 Octombrie 2015, 09:18

Sa fie intr-un cias bun Simona.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cocytyc
cocytyc  •  22 Octombrie 2015, 09:18

Sa fie intr-un cias bun Simona.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează