SPORTURI  »  TENIS  »  RAFAEL NADAL

Rafael Nadal, înapoi pe teren » Spaniolul a revenit după o pauză de patru luni

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 25 septembrie 2014 23:14

Rafael Nadal s-a întors pe terenul de tenis, după o pauză de aproape patru luni. Spaniolul a jucat ieri un meci demonstrativ la Astana, în Kazahstan, împotriva lui Jo-Wilfried Tsonga.

Nadal a trecut de Tsonga cu 6-7 (2), 6-3, 6-4. Fostul lider mondial a fost nevoit să ia o pauză după Wimbledon din cauza unei accidentări la încheietura mîinii drepte, problemă care l-a făcut să rateze şi ultimul turneu de Mare Şlem al anului.

El urmează să joace în turneele de la Beijing, Shanghai, Basel, Paris şi Turneul Campionilor.

.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mishu_74
mishu_74  •  26 Septembrie 2014, 17:02

E plin de superstitii. Cred ca de aia in ultimul timp nu mai insistau cu camerele pe el cand servea. Nu-si mai scotea chilotii din k(u)r de fiecare data, in schimb isi stergea sudoarea muncii foarte meticulos, incepand de fiecare data de la urechea stanga, tampla, frunte, nas si continuind cu partea dreapta. Sau invers, whatever. In orice caz, saream de fiecare data peste fazele astea si dadeam tv pe rapid. :)

dmarci
dmarci  •  26 Septembrie 2014, 16:50

sper ca in aceste 4 luni sa fi u itat sa se mai scarpine in cur la fiecare minge...e foarte greu de privit un meci de-al lui nadal

Vezi toate comentariile (2)
Comentează