SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Rafael Nadal începe fulgerător AO

Articol de - Publicat marti, 20 ianuarie 2009 00:00

Numărul unu mondial, Rafael Nadal, s-a calificat astăzi în turul secund de la Australian Open, după ce l-a eliminat pe belgianul Christophe Rochus în trei seturi, scor 6-0 6-2 6-2.

Rochus nu a avut nici o şansă în faţa ibericului, care s-a dezlănţuit pe teren, încheiînd conturile în doar 77 de minute, trimiţînd un semnal către adversarii săi. În turul doi, Nadal va da peste croatul Roko Karanusici.

"Am jucat bine, serviciul şi lovitura de dreaptă m-au ajutat foarte mult. Sînt fericit că am început cu dreptul la Australian Open. Poate nici Rochus nu a jucat unul dintre cele mai bune meciuri ale carierei, dar tenisul este mereu dificil. Dacă făceam mai multe greşeli, poate că rezultatul era mai strîns", a spus Rafael Nadal.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
 •  20 Ianuarie 2009, 17:21

De vreme ce are 2 din 4 trofee de mare slem, eu zic ca deja si-o merita de vreo juma de an.

 •  20 Ianuarie 2009, 17:16

dc o sa castige si AO atunci isi va merita pozitia din clasament. oricum mult noroc in continuare

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close