SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Rafael Nadal: "Meciul cu Verdasco îmi va rămîne în minte mult timp" :)

Articol de - Publicat vineri, 30 ianuarie 2009 00:00

Rafael Nadal a vorbit despre meciul său senzaţional din semifinală cu compatriotul său, Fernando Verdasco, spunînd că a fost unul uimitor, jucat în faţa unui Verdasco incredibil.

"A fost un meci uimitor. Verdasco a jucat incredibil. Cred că în al patrulea set el era un pic obosit. Este senzaţional faptul că m-am calificat în finală, mai ales după un astfel de meci. Meciul de azi a fost unul de care îmi voi aminti pentru mult timp pentru că emoţiile au fost mari.

În finalul meciului, la 0-40 am început să plîng, tensiunea era prea mare. L-am felicitat pe Fernando. L-am felicitat pentru meci, dar şi pentru tot turneul pe care l-am făcut. I-am spus să o ţină tot aşa şi va putea să facă totul în tenis", a spus Rafael Nadal.

Ibericul a vorbit şi despre finala sa de dumincă împotriva elveţianului Roger FedererÎntotdeauna am un sentiment special cînd joc împotriva lui Federer. Nu ştiu cum va fi în finală. O să încerc să fac tot ce pot să mă recuperez fizic, dar şi mental pentru duelul de duminică. E minunat să joc încă o finală de Mare Şlem. Aici, în Australia, este prima. Desigur, aş fi preferat un alt adversar, dar finalele ca aceasta fac totul în sport", a mai adăugat Rafael Nadal.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
 •  31 Ianuarie 2009, 15:09

daca Federer va reusi sa loveasca reverul cat de cat ii va pune probleme mari lui Nadal. Oricum ar fi Nadal mai are paine de mancat pana sa ajunga la nivelul de trofee castigate de Federer. GO GO Federer!!!!

 •  31 Ianuarie 2009, 12:29

Nu sunt impatimit al tenisului , dar nu am mai trait un meci cu asa intensitate de cand ma uitam la meciurile lui Andrei Pavel , nu ma intereseaza sportu asta , dar meciuri ca semifinala de ieri sa tot vezi , sper sa ajunga Verdasco macar in primi 7

 •  31 Ianuarie 2009, 10:48

caman?? pfff esti praf amice (la fel ca si idolul tau)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează