SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Război total în echipa de Fed Cup! Năstase atac dezlănțuit la adresa Soranei Cîrstea: "Cine e ea? Pe ce loc e? Să îi amintiți duduii că am fost lider ATP"

Sorana Cîrstea alături de Alina Tecșor
Sorana Cîrstea alături de Alina Tecșor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 noiembrie 2016 10:27

Ilie Năstase i-a dat o replică dură Soranei Cîrstea, care care a spus că este ciudată numirea acestuia în calitate de căpitan-nejucător al echipei de Fed Cup și că i se pare că fostul lider ATP nu vrea să fie la lot.

"Eu nu ştiu în ce calitate a vorbit acea fetiţă sau duduie despre mine. Eu nu ştiu nici cine este. Pe ce loc mondial e ea? Nici nu face parte din echipă. 

Să stea liniştită. Eu nu vin în locul Alinei Tecşor. Tot ea o să antreneze echipa, iar dacă se va decide să stea pe scaun lângă mine eu chiar nu am nici o problemă. Vreau să îi amintiţi duduii Cîrstea că eu, Ilie Năstase, am fost numărul 1 mondial. Şi vreau să îi mai amintiţi că la mine s-au terminat cu nepotismele sau prieteniile pe la lot. Vor juca doar cele mai în formă jucătoare şi o să mă uit cu atenţie pe clasament ca să văd pe ce locuri sunt jucătoarele.

Eu nu m-am teleportat pe funcţia de căpitan-nejucător. Am fost numit de către Federaţia de Tenis. Ştiu că Simona, Irina şi Monica au discutat între ele în legătură cu numirea mea și au fost de acord. Eu am preluat postul de căpitan-nejucător deoarece vreau să ajut cât pot eu de mult pentru ca echipa de Fed Cup să se califice cât mai repede în Grupa Mondială. Consider că avem valoare să ajungem acolo sus", a spus Năstase pentru Fanatik.

Sorana Cîrstea, locul 81 WTA, joacă în echipa de Fed Cup din 2006 și a bifat 24 de meciuri: 14 victorii și 10 înfrângeri.

Citește și:

„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Nationala
„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Campionate
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii
Superliga
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (42)
lapusneanul
lapusneanul  •  02 Noiembrie 2016, 11:42
Postat de arsenie_b pe 02 Noiembrie 2016, 11:38

Nu poti sa intri pe un articol in care apare numele lui Ilie Nastase fara sa vezi si postaci politici, care uita ce a realizat omul asta in tenis. E un ***? Da, este. Are un caracter infect? Da, are. Insa n-o sa mai pupe Romania tenismen de nivelul asta 1000 de ani de acum inainte. Hanescu ne va parea un Federer sau Nadal pe langa cei care vor veni

bre, esti in eroare grava, aici nu se discuta de tenismenul Ilie Nastase, ci de omul Ilie Nastase...

mishu_74
mishu_74  •  03 Noiembrie 2016, 19:04
Postat de ion.ionescu pe 02 Noiembrie 2016, 18:45

1. Sorana Cârstea nu s-a exprimat deloc civilizat. 2. SC nu avea dreptul să comenteze. Cel puţin nu în public. Dacă la Bayern, Robben comentează în presă numirea unui antrenor, a doua zi are bagajul la uşă ! 3. Ilie Năstase a schimbat tenisul mondial de la plictisul australian la un spectacol cu spectatori iar Ţiriac (vice ATP) l-a transformat într-o afacere. Cine nu l-a văzut pe Ilie jucând să tacă din gură ! 4. În toată lumea valorile sunt respectate, la noi sunt jignite de tot felul de frustraţi !

Ia citeste mai jos comentariul tau la adresa lui Halep: ''1. Nu Virginia Ruzici l-a concediat, ci Halep, prin sms. Voi nu mai aveţi arhivă ?! 2. Halepoaica trebuia să joace finala cu Serena, să mai dea amândouă un "tun" la pariuri...Am explicat atunci tot trocul. În astfel de cazuri şi la un asemenea nivel, ţepele pot fi...mortale ! 3. M-am lămurit de mult, în familia Halep contează doar banii, ţara e pe locul paişpe...Măcar de i-ar investi în ţară dar tare mă tem că le pute ţara asta şi se mută la Monaco, să nu plătească taxe''

capca1
capca1  •  02 Noiembrie 2016, 19:35

Ilie Năstase are nevoie de cascadori ori de câte ori deschide gura !

Vezi toate comentariile (42)
Comentează