SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Reacţii din presa internaţională după victoria lui Halep de la Sofia: "Samantha s-a înclinat din nou în faţa sperietorii sale"

Articol de - Publicat marti, 05 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 05 noiembrie 2013 10:50

Daily Mail a proclamat-o pe Simona "Regina Aşilor" de săptămîna aceasta.

Cotidianul englez îşi motivează alegerea spunînd că "Simona joacă acum cel mai bun tenis din viaţa ei". În interviul luat de britanici, Simona Halep spune că îi place foarte tare de Justine Henin, cu care i-ar plăcea să se întîlnească măcar o dată pe teren. "Îmi place mult şi Federer, dar nu e idolul meu", spune tînăra de 22 de ani.

Telefonul nelipsit
Întrebată care este cel mai bun meci pe care l-a jucat vreodată, românca a vorbit despre cel cu Maria Kirilenko din turul trei al US Open, din anul acesta. Halep mai dezvăluie aici că nu s-ar dezlipi niciodată de telefonul mobil, "oricît de neoriginal ar suna", şi că are în bagaje un urs alb, o jucărie primită de Crăciun.

Presa străină însă nu se înghesuie cu laude, ba nici măcar cu multe ştiri despre competiţia din Bulgaria. De exemplu, Sports Illustrated are o ştire seacă despre finala Turneului Campioanelor de la Sofia, dar se miră în faţa numărului mare de suporteri care au încurajat-o pe Simona. Marca titrează însă generos: "Halep pune cireaşa pe tort după un sezon excepţional".

"Nemesis pentru Stosur"
Şi site-ul australian sbs.com, care vorbeşte mai mult despre Samantha Stosur, adversara Simonei din finala de la Sofia, recunoaşte totuşi meritele româncei. "Samantha s-a înclinat din nou în faţa sperietorii sale, Simona Halep. Aceasta este una dintre cele mai în formă jucătoare din întregul circuit", scriu australienii.

New York Times însă dă un verdict care ne place: "Halep a dat la Sofia mostre de genialitate, arătînd că ar putea avea în curînd pretenţii de cîştigare a unor turnee de Mare Şlem".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
glorie
glorie  •  06 Noiembrie 2013, 02:10
Postat de dexter71 pe 05 Noiembrie 2013, 11:16

Un ghiveci acest articol draga Oana. Daily Mail i/a luat interviul inainte de finala de la Sofia. Asta unu la mana... Doi, In Sport Illustrated gasesti un articol amplu in care la loc de cinste este Simona, care apare in poza alaturi de Nole. Presa straina nu se inghesuie cu laude? Nu stiti voi unde sa cautati. Strainii au vazut demult din ce material e Simo, de aia am si putut noi fanii romani sa gasim un stream cu comentariu in engleza cu meciurile live de la Sofia. Ca pe televiziunile de sport de la noi (fara numar, vorba aia...) le doare fix in k.r de un prestigios turneu international unde favorita principala este o romanca. Chiar nu puteau transmite acest turneu?

Cred ca n-a fost ziar strain de sport care sa nu fi amintit de victoria ei si de faptul ca a castigat 6 turnee! Au scris mult si de fanii romani. Si pe WTA si la CNN.

usla
usla  •  05 Noiembrie 2013, 14:45
Postat de martinez.fzr pe 05 Noiembrie 2013, 11:40

off topic...in Italia de ex gazeta lor ofera cel putin 10 pagini zilnic cu informatii despre volei,handbal,baschet,tenis,F1,ciclism s.a.m.d in timp ce la noi sunt 2 pagini amarate si alea pline de poze! voi sunteti orice numai ziar de sport NU !

GSP e un ziar al fotbalului, nicidecum al sporturilor, cum se autointituleaza.

1349magus
1349magus  •  05 Noiembrie 2013, 12:29
Postat de martinez.fzr pe 05 Noiembrie 2013, 11:40

off topic...in Italia de ex gazeta lor ofera cel putin 10 pagini zilnic cu informatii despre volei,handbal,baschet,tenis,F1,ciclism s.a.m.d in timp ce la noi sunt 2 pagini amarate si alea pline de poze! voi sunteti orice numai ziar de sport NU !

Tinand cont ca GS are 4 pagini doua pagini de alte sporturi e enorm de mult .:)))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează