SPORTURI  »  TENIS  »  RECORD

RECORD! Meciul istoric cîştigat de John Isner! Mahut-Isner 68-70 în decisiv!

Articol de GSP - Publicat joi, 24 iunie 2010 00:00

John Isner s-a calificat în turul doi al turneului de Grand Slamd e la Wimbledon la finalul unui meci care a intrat în istoria tenisului!

La finalul acestui meci, cei doi jucători au stabili trei recorduri. Scorul din întîlnirea Nicolas Mahut-John Isner a fost 4-6, 6-3, 7-6, 6-7, 68-70, întălnire care a durat unsprezece ore şi cinci minute. Setul decisiv a început acum opt ore şi unsprezece minute!

Novak Djokovici: "Este incredibil! Poate că ar fi trebuit să ajungă la un acord să joace tie-break la scorul de 50-50. Nu este important învingătorul, au cîştigat amândoi."

UNU:Cea mai lungă partidă din istoria tenisului a fost de şase ore şi treizeci şi trei minute şi i-a avut ca protagonişti pe Fabrice Santoro şi Arnaud Clement, la Roland Garros 2004.

DOI/TREI:John Isner are deja 112 de aşi, depăşind recordul lui Ivo Karlovic a reuşit 78 de aşi în 2009, într-un meci din Cupa Davis! Şi Nicolas Mahut l-a întrecut pe Karlovic, avînd deja 103 de aşi!

PATRU:În 1969, Pancho Gonzales şi Charlie Pasarell au jucat un meci de 112 game-uri (perioadă în care tie-break-ul nu era încă introdus). Isner şi Mahut vor bate şi acest record la finalul întrecerii dintre ei! Pînă în prezent s-au disputat 183 de game-uri!

7 mingi de break a avut Isner în setul decisiv, la scorul de 10-9. În rest, în cele 138 de game-uri din setul cinci, niciunul dintre competitori nu mai beneficiat de minge de break. Pe ultima a fructificat-o, reuşind să-şi adjudece victoria!

215 aşi au servit cei doi jucători de-a lungul partidei!

183 de game-uri s-au jucat în cele trei zile!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
valicu_dws_r
valicu_dws_r  •  24 Iunie 2010, 23:35

F O O T B A L L I D E N T I T Y . com Cel mai nou si tare joc online, intr-o lume unde tu ai optiunea de a controla un singur jucator sau chiar si o echipa intreaga de jucatori umani. Jucator/Antrenor sau Ziarist. TU ALEGI!'

betcafeo
betcafeo  •  24 Iunie 2010, 22:30

pariuri sportive pe bet-cafe.org

raresionutflori_grigore
raresionutflori_grigore  •  24 Iunie 2010, 22:23

normal k nu lasa criticile. pai pe mine m-au banat pt k dupa meciul unirii urziceni cu stuttgart (deci in decembrie) am scris la caterinca ''vand doua bilete la returul unirea-liverpool din februarie'' :)) cu toate k nu se trasese la sorti cu cine va juca unirea :)) dar pt k am insistat sa postez commul ala m-au banat, tare nu ?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează