SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

"Regele" Hagi vorbeşte despre "regina" Halep: "E extraordinară, poate ajunge numărul 1"

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 05 iunie 2014 00:00 / Actualizat joi, 05 iunie 2014 21:17

Simona Halep s-a calificat în finala de la Roland Garros după victoria cu Andrea Petkovic, scor 6-2, 7-6, iar laudele au venit din partea românilor.

Primul care a ţinut s-o felicite pe Simona a fost chiar Gheorghe Hagi, cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor:

"Drumul Simonei Halep e de succes, zi de zi e mai bună şi avem o sportivă cu care ne mîndrim. E foarte bine că e în finală, acum să şi cîştige. E extraordinar pentru România şi pentru ea, în primul rînd, pentru că se sacrifică şi are succes.

E unul dintre sportivii valoroşi, sperăm să cîştige şi turneul, sperăm să ajungă cît mai sus, chiar numărul 1. Poate ajunge numărul 1. Nu îi va fi uşor, dar cu muncă şi sacrificii se poate", a spus Hagi la Digisport.

După calificarea în finală, Simona va urca şi pe locul 3 WTA.

Citeşte şi: Victorie fantastică a Simonei Halep în semifinale la Roland Garros! Va juca împotriva Mariei Şarapova în finală şi a urcat pe locul 3 WTA

Primele declaraţii ale Simonei Halep după performanţa istorică de la Roland Garros » Ce spune despre finala cu Maria Şarapova

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
hofer
hofer  •  06 Iunie 2014, 09:02
Postat de tbone pe 06 Iunie 2014, 08:06

SARACIE, Regele nostru e fost jucator la Real Madrid si Barcelona, idol in Turcia si cunoscut pe tot mapamondul, poate sa zica ce vrea el despre orice sportiv roman....dar regele vostru?? hahahaha regele vostru CIOABA din SIBIU, patria ardealului tiganneesc ce zice? baietii din piata rat? mai faceti congresele romilor? mai e propous Cluj sa fie capitala romilor?? zi ca ne intereseaza ce zice maiestatea sa Cioaba rezident cu tot clanul in Sibiu despre performantele lui Halep haha

Bai kkt cu ochi! Daca nu ai fost inca la Sibiu atunci dute sa vezi Sibiul, un oras de toata frumusetea . Cat despre fam. Cioaba ce sa zic , este rom de-al vostru ca doar nu vrei sa sui ca este DEUTSCH. Mars la intins mana.

valiza.epo
valiza.epo  •  06 Iunie 2014, 08:16
Postat de ftwraku pe 06 Iunie 2014, 06:52

Giga Hagi care a jucat la Real Madrid IN PERIOADA CAND AVEAI VOI CU TREI STRAINI IN ECHIPA. Giga Hagi care in doi ani in Primera la Madrid a jucat 63 de meciuri si a marcat 20 de goluri,mijlocas central ori mijlocas ofensiv fiind. Cica Hagi care atunci cand juca la Real Madrid avea personalitate. Cica Hagi care executa cornere si lovituri libere la Madrid.Cica Hagi care a jucat doi ani si la Barcelona,in aceiasi perioada cand aveai voie doar cu TREI INTERNATIONALI in echipa,ATAT. Cica Hagi care a fost carausul lui Galata cand au batut Realul Galatic in supercupa,Gigi Hagi,cel mai bun marcator din ISTORIA NATIONALEI desi nu a fost atacant.

Ai perfecta dreptate cand vorbesti de FOTBALISTUL Hagi! Exagerarile se admit, intre noi! Dar si Claudiu Raducanu a fost un foarte talentat fotbalist!!! Si... cam atat. Dar nu la fotbal fac eu comparatia intre " sa facem bine ca sa nu facem rau" si "Bloc-Notes"!

valiza.epo
valiza.epo  •  06 Iunie 2014, 08:10

Mare cujetator, rejele nostru! Ce-i al lui... e numai al lui! A ajuns la concluzia ca, daca le bate pe toate, Simona poate castiga turneul!!! Si poate - daca are sansa - sa ajunga sus, chiar pe primul loc!!! Bai, fost mare fotbalist, fost prooost antrenor si actual mare BLATIST, Simona Halep ESTE sus! Pe locul TREI! Si, daca castiga turneul urca SIGUR pe PRIMUL LOC!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează