SPORTURI  »  TENIS  »  ROGER FEDERER VA DEVENI TATA LA VARA

Roger Federer: "Copilul meu mă va motiva să joc din ce în ce mai bine"

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 martie 2009 00:00

Tenismenul elveţian Roger Federer este de părere că naşterea primului său copil, pe care îl aşteaptă în această vară, îl va motiva să îşi continue cariera la cel mai înalt nivel pentru cât mai mult timp.

Roger Federer (27 de ani) a anunţat sâmbătă, pe site-ul său oficial, că prietena lui, cu care este împreună de mai bine de 9 ani, este însărcinată şi va naşte un copil în vara acestui an. Vestea că elveţianul va avea un copil a venit la scurt timp după ce numărul 2 mondial a obţinut prima victorie la turneul Indian Wells, împotriva francezului Marc Gicquel.

"Am visat întotdeauna să am un copil, iar unul dintre motive a fost acela că ar putea într-o zi să mă vadă jucând tenis.

Nu cred că acest copil îmi va afecta cariera, iar dacă va avea vreo influenţă, cu siguranţă va fi una de bun augur. Mă va motiva să joc din ce în ce mai bine şi pentru cât mai mult timp", a declarat Federer, care a adăugat că aşteaptă acest copil de doi sau trei ani, iar vestea nu a fost pentru el un şoc atât de mare.

Prietena lui Roger Federer, Mirka Vavrinec (30 de ani), este o fostă jucătoare de tenis de origine slovacă şi este împreună cu fostul număr unu mondial încă din anul 2000.

Sursa: NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  15 Martie 2009, 15:31

vsb este viata lui persoanala, care este problema ta. este gravida in luna a patra... iar in ceea ce-l priveste pe Rafa, nu poti sa de unde stii ce gusturi are la femei Rafa, se vede cu prietena lui doua luni pe an. ea nu-l insoteste in turnee!

 •  15 Martie 2009, 14:12

pai da, prietenele joaca tenis nu ei. nadal si-o trage de nu mai poate cu fel de fel de pitipoance, in timp ce roger are langa el o femeie matura, care nu il va lasa la greu.

 •  15 Martie 2009, 14:00

Oh my God... umflata aia a pus labele definitiv pe el. Vacutza Milka :)))) . Rogerik are gusturi proaaaaaaaste la femei. Si la acest capitol Rafa e peste Roger, sper sa va ofticati si sa dati replici moralizatoare gen "doar frumusetea interioara conteaza", sau "de ce trebuie sa-i compari si la acest capitol" . Sac sac

Vezi toate comentariile (3)
Comentează